4.1.12

Lagi power lagi best!

Apa ka payah sangat la hai..ni nak beli pon payah, maintainance lagi macam haram lah agaknya..

tetiba rasa naik bas lagi best. ada driver sendiri, murah, besar pulak tu. untung-untung boleh naik mercedes. ni kalau nak naik kereta mercedes tunggu umur 50 tahun la gamaknya.

k bila nak dapat ni woii dekat sebulan dah aku booking ni!!

10 comments:

dear anies said...

kete br? wah wah wah

hamzah ian said...

perghhhh.. ade ketoooo

Liyana Aziz said...

huwarghhhh! kak ayue beli kete myvi ekstrem tu ke??? fuhyoooo!

bila la nak dapat pakai kereta gak =(

Mastura Borhan said...

style oouh kete ni. laaaju!

Shahada Fauzi said...

ala..jeles nye hang dah boleh pakai kete..wuuu...

Unknown said...

brape K ni ayue?

Nurul Ayu said...

@Liyana Aziz

huhu..tak mampu la nak beli extreme aku beli SE ja..

Nurul Ayu said...

@ARC™

56K..auto~

Unknown said...

ni yg teringin nak pakai kereta ni

nn said...

wahhh kereta idaman! panggil kereta ni kereta pisang sebab kuning haha

boyfriend