4.1.12

Lagi power lagi best!

Apa ka payah sangat la hai..ni nak beli pon payah, maintainance lagi macam haram lah agaknya..

tetiba rasa naik bas lagi best. ada driver sendiri, murah, besar pulak tu. untung-untung boleh naik mercedes. ni kalau nak naik kereta mercedes tunggu umur 50 tahun la gamaknya.

k bila nak dapat ni woii dekat sebulan dah aku booking ni!!

10 comments:

KhaiRin - anies said...

kete br? wah wah wah

hamzah ian said...

perghhhh.. ade ketoooo

Liyana Aziz said...

huwarghhhh! kak ayue beli kete myvi ekstrem tu ke??? fuhyoooo!

bila la nak dapat pakai kereta gak =(

Rapunzel Cikilolo said...

style oouh kete ni. laaaju!

♥CIK SHA♥ said...

ala..jeles nye hang dah boleh pakai kete..wuuu...

ARC™ said...

brape K ni ayue?

AyuE SurihanyOt said...

@Liyana Aziz

huhu..tak mampu la nak beli extreme aku beli SE ja..

AyuE SurihanyOt said...

@ARC™

56K..auto~

EZAN IDMA said...

ni yg teringin nak pakai kereta ni

nn said...

wahhh kereta idaman! panggil kereta ni kereta pisang sebab kuning haha

boyfriend