28.6.10

Orang pempuan kena sunat tak??

Tadi dalam toilet, sedang aku mandi-mandi aku teringat perbualan aku dengan member bukan islam aku, 8 tahun lepas punya sembang...sila kira ye kawan-kawan 22 tolak 8 samadengan 14...ok pandai...


Entry ni pon cam nak bau lucah gak...adoii terok la nanti orang ben aku punya belog tetiap hari post entry lucah ni...


lol...lucah ke??stim ke bace entry aku???farid...ko jangan bace! aku dah bagi warning sesiap...


...Alkisah...
*********************************************************************************


Masa aku form 2..Stended budak-budak sekolah la cikgu takde je mula la men kejar-kejar la, tido la (stended budak hostel mengantuk dalam kelas), buat homework tak siap la, budak skema pulak mesti baca buku teks sejarah tak pon buku puisi kejadah tu...aku pulak mesti la menyembang...hobi la katakan...


Dalam kelas aku ada makhluk 2 ekor ni nama diorang Thiruperumal(indian) dengan Dominic (chinese),...tempat diorang depan tempat duduk aku...kira selalu la diorang ni tanya soalan-soalan yang tak dicapai dek akal...macam razman tanya kat formspring tu...sengal...

Makhluk-makhluk ni memang rare sikit, kepala otak diorang ni kaler ape aku tak taw...ada ja point nak mengenakan aku...

Satu hari diorang tanya aku...


"Ayu, kalau nak masuk islam memang kena potong tu ekk??"


Ahh sudah... diorang setat nak merapu dah...aku angguk je sambil tengok member sebelah aku...konon nak berdakwah la ni...


"Ishh mesti sakit kan kena sunat??"


ehh taw pulak panggil sunat no....

Aku cakap...

"Ehh mana ada sakit....sikit je la sakit dia macam kena gigit semut je.."

Ok aku dah pandai-pandai walaupon aku tak taw sangat pasal benda nih...




"Pempuan sunat tak???"


Habis la aku...aku nak jawab apa ni???kalau aku jawab ya nanti melarat pulak soklan pandai diorang...kalau aku tak jawab kang lagi diorang membahan aku...





"Sunat gak.."...jawab aku pendek sambil tangan dok selak-selak buku tanda gelisah...



"Orang pempuan sunat kat mana??"...muka sekor-sekor seksaited cam haram lagi...nak je aku tempeleng laju-laju...
















"ORANG PEMPUAN SUNAT KAT TANGAN...MACAM CUCUK BCG TU..."


kata aku sambil tunjuk gaya macam nurse cucuk bcg kat bebudak sekolah...kawan aku kat sebelah laju je anggok...siot betol langsung tak tolong member dia nih...


perbualan seterusnya terpaksa ditapis kerana mengandungi unsur-unsur ganas yang tidak keterlaluan....waklu*


Balik rumah aku macam nak tanya kat mak aku pasal benda ni..tapi aku segan...masa anak sedara aku syifa tu nak sunat baru aku taw macam mana pempuan sunat...hehe Abang aku pon baru taw kot so kira ok la aku taw masa umur aku 20-an...ye dak???


Korang taw tak???kalau tak taw pi google sendiri...tak kan tu pon aku nak cita kot...yang penting pempuan sunat tak sama dengan lelaki sunat...lol memang la!!!!!


P/S: nak amik mood buat report praktikal ni...datanglah mood...datanglah dikau kepadaku...(-_-")

33 comments:

•Sala Mansor• said...

ayuee! hahaa. hg nak bdakwah kt dominic ngan tiru ka ? kehkeh

@yuE said...

haha...

mangkok dua ekoq tu tanya macam nak masok islam ja...


entah hidup lagi ka tak depa tu...hehe

aanz said...

whoahohohohonggg..
lawak weyh budak2 tuh..
tau pulak pasal sunat..
hahaa..
takleh bayang cmne laa muke ko agaknye nk jwb soklan tu

Wan Perlis said...

pes time aku dengar pompuan sunat
siyes

J. Love said...
This comment has been removed by the author.
J. Love said...

apsal ramai orang tak tau pompuan sunat ah?

minah2 saleh tu tak sunat tu la geseran lebih sebab tak sunat, tu yang umur 12 tahun dah menggedik nak hilang dara. sebab tak sunat lah minah2 ni leh tindik kat tutttt diorang. setahu gua ah.

kah kah kah kah kah kah!

hellioz said...

gwa nak dengar jawapan penuh lu
adesz
gyahahahahhah~

DuniakuAbstrak said...

hahaha ...aku da tau lama pompuan sunat, start adik pompuan bongsu aku sunat..tapi aku tak tau detail la..nak tanya lebih2 kat mak aku mmg kena siku la jawabnya..ayue explain kat aku detail camne prosesnya? x baik kdekut ilmu..sharing is caring..hahahaha

Hapiz Rahman said...

hahaha.. setuju dengan j.Love. sebab-sebab menggatai nie ada puncanya jugak dengan x sunat..

(sunat macam kene gigit semot? tipu wei! bapak sakit aku nangis kot... hahaha)

alvin takda umah harga 8juta said...

ooooooooo...

macam tu kisah nya pompuan sunat..baru gua faham..

@yuE said...

Aanz:: haha...muka aku cool je dalam hati ni haa gelabah nak mampos...hahaha


wan:: aku ingat aku la yg lambat...hehe


J.Love:: OOO ye ke...aku tak taw plak...kira yg dok menggedik tu mesti tak sunat kan...hehe...=p


hellioz:: sila google ok...

@yuE said...

ayul:: haha...sharing maring...xreti aih aku nak cerita...elok ko tny mak ko...hehehe


hapiz:: mana la aku taw sakit...=p



alvin:: ko pon baru taw ke????hehe pelik tol...

Farid MOFASAD said...

baca entri nie.. tetiba wa gersang sama lu..


bila free?


waka waka eh eh

ARC™ said...

same la
ape lak xsame
oh beza, pompuan ptg abes. laki x

MK Kimi said...

nk paham...leh detail tak? hehe...

kahak cair said...

jamban tol la.. gua ingt ade video budak pnpuan sunat ke ape.. haha.. mati2 gua bace mane tau saspen..

nasikputeh said...

haha.
kire kau maju lagi la dari aku.
ok. sekarang aku nak bukak u tube.
ekeke..

@yuE said...

farid:: aku dah cakap kan jgn bace apasal bace????


ARC:: tipu la ko...tak potong abis ekk...memandai je ko..


MK kimi:: sila google...


kahak cair:: haha...nasib lu ler...baca blog aku ni tak expect tinggi2 sgt...miahaha


nasik puteh:: pi cepat pas tu share link kat aku..hehe

ARC™ said...

oi pempuan potong abisla

@yuE said...

mana ada...abang aku cakap doktor tu tak potong pon cuma kuis sikit ja...


siot kan aku dah terbagitaw...

ARC™ said...

erk you see,
sbnanye mase lahir pompuan pon ade sikit mcm laki
org kate bende tu dipotong sebab menyebabkan kegersangan yg melampau

kepada pembaca lain, ni bukan geli2 ye, ni biologi

@yuE said...

aikkk apasal aku tak penah taw pon???kira lahir2 terus potong ke ape???

ARC™ said...

xde lahir2 terus....dalam sebulan ke beberapa minggu tah aku tataw...tp anak sdare aku memang xde gap sgt pon masa antara lahir ngan sunat

aku terkejut gak time die nak kena sunat...baru lahir kot

@yuE said...

erkk abang aku ckp cam lain...maybe sama kot cara dia potong tu.....hehehe

KuBi said...

sapo2 yg nk sunat kali kedua, meh sini!! meh nak tulun sunatkan!!hehehehee!!(ketawa jahat)

@yuE said...

kubi jahat...huh

zam.enol.arep said...

kak ayu lu da tgk vid namewee baru x? yg ni lg ganas. nk wat loan bank islam kna sunat dulu.

@yuE said...

zam...hah???xtaw apa pon...huhu

ARC™ said...

baru la sgt...video tu pon da lame

zam.enol.arep said...

baru x baru la brader. tp antara yg baru la dpd vid2 lame die. adoi. kesah plak ko.

@yuE said...

lex2 jangan gadoh2 k....


aku sayang korang dua...


hahahaha...

nurayunni said...

haha..macam2...

fndrocka said...

siot betul.sejak bila baca blog ada tapisn2 ni??ingat ni suratkabar ke,cerita kasi habis je la..

Kontest Hanis & Mira terlambat pergi Exam

boyfriend