1.11.11

Awek yang Annoying

Aku : U suka tengok I gemok ka kurus ramping macam kerengga?

Buncit : U macam mana pon I suka la..

Aku : Alaaa.. U cakap la yang U nak I kurus..nanti baru la I semangat nak kuruskan badan.

Buncit : Ya la..ya laa...

*********************************

Aku : U suka tengok I gemok ka kurus macam ramping macam Megan Fox?

Buncit : Ahaa.. I nak U kurus..

Aku : U dah tak sayang I ehh?? Sampai hati U kan. *sob sob

Buncit : Pulak dah..=.= hari tu suruh orang cakap nak dia kurus.

*********************************

Aku : sayang..I cantik tak?

Buncit : cantik sayang..U memang cantik..

Aku : tapi I gemok, U mesti tak suka I gemok kan baik U cakap betol-betol!!

Buncit : U macam mana pon I sayang la..

Aku : alah laki sebelum kawin macam tu la..bla bla bla bla bla (berlarutan selama sejam)

Buncit : =.=

*********************************

Golongan aweks ni ada part-part yang annoying, aku pon rasa annoying dengan diri sendiri apatah lagi golongan-golongan berjanggut mesti rasa nak hentak kepala kat dinding sebab dapat awek macam ni. kejap nak macam tu kejap nak macam ni. bila orang kata macam tu suruh orang cakap macam ni, bila orang dah cakap macam ni banyak cekadak pulak suruh orang cakap macam tu. lempang mau lempang??

Ok la ni untuk tatapan para isteri dan bakal-bakal isteri yang ingin kelihatan seksi dimata suami. perghhh

di cilok dari facebook

mahunya tak risau..belom kawin lagi badan dah macam tong drum ni lepas kawin badan macam mana pulak??peti ais?? *sigh

6 comments:

hamzah ian said...

dah tu kenyataan

Umie Artoqiemie said...

ahahahahahahhaaha.. rahsia sangat dah ni..

♥CIK SHA♥ said...

hoi!tong drum pelan2 sket sebut..terasa aku..ahaha..nak geng boleh?;p

TomYaM bAsi said...

huhu..

nasihat sy kalau ader niat nak kurus .. baek lah kurus sebelum kahwin..

bila dah kahwin susah wooo nak kurus.. menderita...

KhaiRin said...

kena tgk gak taste lelaki ni cm ne

Hawa Ahmady said...

entri yang menarik...!!

jom join contest..

http://hawaahmady92.blogspot.com/2011/11/contest-apa-benda-tu-part-1.html

boyfriend