16.12.12

Perfume for Men

Amboi lama bebeno gap nak update antara perfume for women dgn for men. Busy la katakan..kemain!

So hari ni nak update perfume just for Men. Kalau ada kakak2 adik2 yang nak beli untuk cik abang pon boleh jugak sebagai hadiah tanda tulus ingatan..gitewwww

Harga sangat berpatutan hokehhh..


Tommy Tommy Hilfiger
 EDT

50ML = RM50
100ML = RM70 

Aqva Pour Homme Bvlgari  
EDT

50ML = RM50
100ML = RM70

Bvlgari Man Bvlgari 
EDT


50ML = RM50
100ML = RM70

 1 Million Paco Rabanne
EDT


50ML = RM50
100ML = RM70


212 Men Carolina Herrera 
EDT

50ML = RM50
100ML = RM70

 212 Sexy Men Carolina Herrera 
EDT

50ML = RM50
100ML = RM70

 Adidas 3 Man Adidas

50ML = RM50
100ML = RM70

 Allure Homme Edition Blanche Chanel
EDT


50ML = RM50
100ML = RM70

 Aramis Cool Blend Aramis
 EDT

50ML = RM50
100ML = RM70

 Armani Attitude Giorgio Armani
EDT 

75ML = RM70

Burberry Brit For Men 
EDT

50ML = RM50
100ML = RM70

 Burberry Summer 
EDT

50ML = RM50
100ML = RM70


Jika ada perfume lain yang korang nak tapi takdak kt entry blog ini, tanya saja InsyaAllah perfume yang korang nak tu ada cuma aku tak display sebab nak up sekali gus memang tak larat.

PM aku kat fesbuk : https://www.facebook.com/sakurarobins
DM aku kat twitter : https://twitter.com/AyueRobin
Email aku kat : sakurarobins@gmail.com

Sekian terima kasih..jemput membeli..=D

4 comments:

Telor Power said...

eh biar betul sis harganya nie????

ni betul punya kah?

AyuE SurihanyOt said...

Yup..ni harga sebenar..perfume gred AAA di import dr Dubai..=D

Telor Power said...

ok kalau mcm tu saya mau cuba aqva pour homme. 100ml.

mcm mana nak order? bau tahan lama juga tak. maklum lah tak pernah beli AAA punya.

email pada saya telorpower@gmail.com

AyuE SurihanyOt said...

@Telor Power

dah email..=D

boyfriend