29.11.12

Perfume Murah

Holah, sebenaqnya aku tak tau nak letak tajuk apa aku rasa tajuk ni kira habis ok lah tu. Sekarang aku nak jadi businesswoman kira aku ni ala-ala multitasking gitu, siang kerja kilang malam kerja kat kelab ehh bukan, malam kerja sendiri.

Jadi aku decide nak jual perfume sebab sejak dua menjak ni aku macam suka sangat kumpul botol perfume. Sampai ada satu perfume tu aku beli kena tunggu 2 bulan. Apejadah tah nak beli perfume sekor je pon kena tunggu berbulan-bulan. Minat punya pasal aku nak buat bisnes kecik-kecik dalam blog buruk tapi wangi ni.  perghhhhh

Macam ni la senang cakap aku jual perfume gred AAA, korang tak tau gred AAA tu pebenda?

Ok begini gred AAA adalah perfume yang :

-Diimport dari Dubai.
-Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100%
-Kualitinya 90% sama dengan original perfume itu sebab dia murah.
-Bau tetap sama.


Kadang-kadang orang claim perfume tu original tapi reject la apalah tu sebab murah, tapi macam mana korang tau itu adalah perfume original??sedangkan korang beli kualiti triple A tapi harga lagi mahal dari sepatutnya. So aku bersikap jujur disini sebab aku nak jual murah, kalau nak lagi best aku ada promotion sebab aku baru bukak kedai. mihmihmih


beli 2 botol perfume dapat 10% diskaun
beli 3 botol perfume dapat 15% diskaun

dan lagi berganda-ganda bestnya bila mana *penghantaran adalah PERCUMA*
 
Perfume yang aku display ni sikit ja sebab jenuh nak letak segaban penuh 1 entry kan. So kalau korang ada perfume yang dah set dalam mind nak beli jangan malu jangan segan nak tanya aku atau request untuk aku letak dekat dalam entry seterusnya. Korang boleh guna talian hayat dibawah :

PM aku kat fesbuk : https://www.facebook.com/sakurarobins
DM aku kat twitter : https://twitter.com/AyueRobin
Email aku kat         : sakurarobins@gmail.com


gitu kau.. macam ada plak org nak mengorat aku..haha
 
Okey tak mau buang masa mari kita menjamu mata dan poket.

*note: display kali ni jual perfume untuk gadis-gadis dan para wanita diluar sana kalau cik abang nak request boleh juge. tanya ja k.


Britney Spears Collection.



Circus Fantasy-Britney-Spears
EDP-100ML




Fantasy-Britney-Spears
EDP-100ML



Bvlgari Collection

Blv-Pour-Woman-Bvlgari
EDT-100ML


Jasmin-Noir-Satin-Pouch-Bvlgari
EDP-100ML


Omnia-Crystalline-Bvlgari
EDT-65ML


Omnia-Green-Jade-Bvlgari
EDP-100ML


DKNY collection



DKNY Delicious Candy Apples Juicy Berry
EDP-50ML

DKNY Delicious Candy Apples Ripe Raspberry
EDP-50ML


DKNY Delicious Candy Apples Sweet Caramel
EDP-50ML

 Burberry Collection


 Weekend-For-Women-Burberry
EDP-100ML


 Burberry-Summer-For-Women-2011-Burberry
EDT-100ML


Burberry-Brit-Burberry-For-Women
EDT-100ML

Jadi tunggu apa lagi mari mewangikan diri!!!

10 comments:

Shahada Fauzi said...

wei..letak la harga sekali..:P

AyuE SurihanyOt said...

@Shahada Fauzi


haha..harga boleh runding beb kalau nak mana2 perfume tanya ja nnt aku bgtau...

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Anda tenggelan bukan karena jatuh ke air, Anda tenggelam karena tinggal di dalamnya.

Ämùkàn Syáítán said...

Kikiki :)

Anonymous said...

Kak, flora by gucci ada ka?

Anonymous said...

Kak, flora by gucci ada ka?

AyuE SurihanyOt said...

hai anon..flora by gucci ada..=D pm saya kt fesbuk atau email ehh..

AyuE SurihanyOt said...

hai anon..flora by gucci ada..=D pm saya kt fesbuk atau email ehh..

Farahiyah Baharudin said...

saya dah e-mail dn confirm nak sweet caramel 100ml.. leh terangkan proses bayar dn brape hari leh dpt brg..
TQ sweety..

Farahiyah Baharudin said...

hai.. saya dah e-mail dn confirm nak perfume DKNY candy apples sweet caramel 100ml. leh terangkan cara pembayaran dn proses penghantaran..
TQ sweety..

boyfriend