27.11.09

~~kEbOringAn yg TeramAt di hari RaYa~~

hendak ku katakan apa lg wahai kandaku syg..
dinda sungguh bersedih dgn pemergian kakanda...

perrrghhh bapak bosan gila klu tgk cita yg mcm ni..
alaaaa cita percintaan org dulu2..hehe
mmg la jiwang2 karat sket..

dn kebosanan tu jgk aku rasa sama ngn apa yg aku rasa skrg ni...huhu

hari ni hari raya tp dh x mcm raya dah aku rasa...
ya la mengadap laptop ja sama mcm ari2 len,
men game kt facebOok pon aku dah xlarat..sbb lmbat sgt nak nek level..
menyampah aku!!!!

pas tu tv plak xdak cita best..
errrmmm ada kot tp mak aku bkk cita antu mlayu..
biasa la dh nma pon cita mlayu kan...
menjerit ja lbih~~~patot kita yg tgk ni yg kna jerit..
heiii xpham aku...

yang Mr F pon xreti2 nk msj aku...
anset bkn reti nk cas awai2..

yg aku pon xabih2 nk merungut...
aku yg merungut ni pon dah bosan dah sbb asyik merungut ja..
hehe nmpak sgt aku tgah merapu...=p

yg aku xpham sgt ni~~~
bila dok UTM aku rasa nk blik umah sbb boring dok blajaq..
ni bila aku dah balik umah pon aku rasa boring...
heiii xptot kan...
sepatutnya kita kna bersyukur sbb kita msih ada msa nk bwt bnda2 berfaedah~~
blajaq,kemas rumah,masak, dan yg pling pnting beribadat~~

masa kt dunia ni singkat ja..tp kita sempat lg rasa boring..
biasa la manusia trkenal dgn sifat kealpaannya....
bkn nk kata kt sapa2 tp aku sndiri pon mcm tu...

melayan facebook ja keja...
mana la org xkata facebook tu melalaikan...
hmmmmm...k la aku pon nk gi mkn~~

jap lg nk gi braya rmah mak mentua abg aku..
tgk baby syafiq~~Alhamdulillah hilang sket kot kebosanan aku ni...huhu

2 comments:

::SizuKa:: said...

p la jalan2 mn2 ayu..lawat kawan ka...hiii...hilanglah bosan tu..huhuhu~

mIss aYuE said...

org pon pi berjalan nk pi rumah mcm mana..huhu

boyfriend