29.8.11

Entry Serius Ni

Kemain letih lagi aihh hari ni, almaklumlah gadis melayu kalau hari raya tak duduk dapur tak payah panggil gadis melayu la. mungkin layak dipanggil gadis urban atau gadis bandar atau suka hati kau la nak panggil apa pon. Hari ni bersilat kat dapur dari pagi sampai ke petang tapi tetap tak siap lagi. =.= rendang,kuah kacang dengan nasi impit tak siap lagi woii. Ketupat palas ja dah selesai, itu pon jenuh nak balut, kalau korang tak tau ketupat palas punya cara balut ada "jantan" ada "betina". mak aku cakap kalau balut cara "betina" nanti ketupat tu masuk ayaq, jadi kena balut cara "jantan", cara "jantan" bukanlah bermaksud kau kena duduk terkangkangkangkang macam jantan, ada la cara dia aku nak explain pon susah. Kalau korang try sendiri tau la kot dan kalau korang first time nak belek daun palas tu konfem beb konfem korang akan balut cara betina.. heheh

Ok dah-dah la tu. Aku membebel banyak pon tak guna, disini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang mengenali diri ini, walaupun aku tak seglemer Lisa Surihani tapi aku tetap rasa aku ada iras-iras dia. dulik apa aku. 

Aku ingin memohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa atau tersalah bicara terhadap kawan-kawan aku dari sekolah rendah, menengah hingga ke matrik. teman-temanku di UTM, budak-budak kos aku (SKK) mana tau kot-kot mulut aku terlaser ke, budak housemate aku yang gila-gila! sori la beb sebab aku yang start dulu hack fesbuk peah lepas tu semua pakat dok buat benda keji tu. keh keh keh lepas raya sambung hack balik k. tak lupa jugak Bos yang disayangi dan baik hati Dr. Siti Hamidah (rajin-rajin la buat rumah terbuka nanti walaupun tak pernah terlintas nak buat pon..=P), mintak maaf jugak kat drebar van yang amik aku pi buat lesen sebab aku selalu lambat, kat bibik-bibik cleaner yang kat fakulti tu sori la bik saya memang tak tahan dengan bau-bau bibik bila bibik dok melepak kat surau tu (saya serius ni bik sila take note kalau bibik baca blog saya). dan tidak dilupakan jugak kepada member-member yang bagi SMS raya kat henfon aku sebab aku memang tak bercadang nak topup (tak topup = tak balas mesej) tapi ketahuilah bahawa aku amat terharu bila baca mesej korang walaupon tu adalah SMS copy paste dan dihantar kesemua nombor dalam fonbook korang. sedu-sedan jugak la aku baca serius aku nampak keikhlasan korang dengan menghabiskan nilai 10 sen tu. =P terima kasih bebanyak na. Akhir sekali aku mintak maaf kepada semua pembaca blog Hitam itu bukan Putih dan para blogger yang lain jika penulisan aku ni ada mengguris hati korang. Peace yooo..

Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.


gambar di cilok dari google

5 comments:

♥CIK SHA♥ said...

habes aku ni gadis ape?malam raye aku tak bersilat kat dapur pun..sebab sok aku smbut raye sorang diri..huwaaaaaaaaa..syahdu!


selamat hari raya untuk hang sekeluarga..kalau lah aku tau rumah hang tang mana..sok jugak aku p terjah buat muka tak malu..hahaha..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

slmt hari raya gadis melayu...
gua yakin lu pure gadis melayu sbb time raya je lu ke dapur...eh?time xraya g dapur x?

cik kotak said...

ok, ayue!
aku nampak dah keseriusan post ni=P

happy eidul fitri dear...mohon ampun andai tersilap kata+tingkah laku sepanjang perkenalan=)

Cik Ca'ah said...

nak duit rayaaaaaaaaaaa!

Lynn said...

selamat ari raya jugak..^_^

Bunga api dan aku

boyfriend