18.9.11

Institut Bunga Taik Ayam part 3

Aku baru lepas telefon cakap nak tukar sekolah memandu lain kat Kedah.



Dia cakap kena bayar RM100 kalau nak tukar institut..



BABI..

9 comments:

unieMARKS :) said...

mahal siot!

en.Tj said...

br arini bc cite hang ayu..institu bunga-bunga cinta ni yg wt kt utm 2 kn?? besela customer da rmai svis knpem cm hram..pape sabor jela, jgn difemeskn sgt name mnatang haram 2..hehehe

♥CIK SHA♥ said...

byar lg rm100?hotak die la..hish!sian hang beb..kena tipu hidup2..


p/s::awat cantek kemaen berpusing2 logo die hang letak weh?

O'gosh said...

makin teruk kene tipu nih....siannya..

JiNbOtAk said...

Ayu, please check your email..aku dah forward problem ngko nie kat JPJ Johor. JPJ Johor lak ngamuk skarang nie..

AyuE SurihanyOt said...

@JiNbOtAk


weh thanks sangat2 weh..serius aku tak terpikir plak nak email aku punya blog ni kat jpj..=.= huhu..

tapi kan..ayat aku dalam ni tak banyak mencarut plak..hohohoho

thanks Jin Botak

JiNbOtAk said...

@AyuE SurihanyOt

Takder hal, hobi aku memang suka cari gadoh ngan agensi kerajaan nie. Err..ngko terima kasih jer ler kat hamzah ian, aku terjumpa blog ngko nie pun, terserempak dari blog dia.

eiffel said...

ah, penin aku tgk logo dia gerak2.

EZAN IDMA said...

haha sabar

boyfriend