4.10.11

ConvOcation Day

Konvo aku hari sabtu minggu lepas. ‎kemain busy lagi baru hari ni nak update pasal konvo. aku rasa ni konvo paling bermakna buat aku. (ceh ada ka konvo yang tak bermakna?). ok aku tak mau bunyik cuma nak share gambaq, nak cari photographer sikit punya susah tau!mahal pulak satu hal! kemain lagi aku contact sana sini last sekali member sekolah aku jugak yang aku tibai. thanks Amir Amni dan Jasmadi Shah sebab sudi melayan kerenah aku dengan member-member aku yang bising ni. haha


ni masa pre-convocation. aku hire sorang ja photographer sekali datang sampai 3 orang. 





welcome to my territory 



uuu cak! muka riang ria ribena

preparing for photoshoot



jahanam tudung aku!


 its our graduation day!!!!

 berebut suami..

 medal cukup-cukup makan

photographer tak bertauliah, gaya ja lebih

masjid sultan ismail. 
boleh kira la berapa kali aku singgah masjid ni selama 4 tahun



alolohhhh

baling topi adalah perkara wajib bila konvo jadi ayuh baling topi!


ayuh lompat pulak. hoi jangan terajang aku!!

apakejadah aku ja yang pegang senget tu. senget betol la aku ni

 fakulti yang old school
 pondok pak guard yang super awesome!
babai guard yg hensem dan tinggi!

ok this is my super best friend forever
Iklan coca-cola






Convocation day!!!


kelam kabut gila, cari encik buncit tak jumpa la apa la berpeluh-peluh habih. fuuuuuu


with mommy

haipp cepat salam mak mertua!!



huuuuuu berani nampak dok sebelah abang.heheh

bunga sebelum layu


 
bunga selepas layu.


Gambar sangaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt banyak, tapi larat la nak upload semua. upload sekadar ingatan di blog saja. kenangan masa undergrade ni akan tersemat utuh dalam hati. susah senang menempuh alam study ni orang kata agak berbaloi bila tiba hari convocation. itu belom part naik pentas. perghh debar dia lain macam, Alhamdulillah 4 tahun menempuh badai hanya 4 minit di atas pentas tapi selamanya kenangan itu terpahat. Thank you Allah.

24 September 2011

12 comments:

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

gua pun bakal rindu zaman undergrade :(

nn said...

pergh dapat medal tu! congrats!

Rapunzel Cikilolo said...

happy convo day junior lain kos. hehe :)

hamzah ian said...

tahniah wei

athirah said...

waaaaaaaaaaaaa, akak tahniahhhhh!!!

♥CIK SHA♥ said...

congrats wei sayang oi!!

KhaiRin said...

tahniah tahniah!

Nedhamzah said...

KAK , tahniah . pasni keja mane?:

O'gosh said...

congrats dik!!

mameramni said...

kencang btoi la hang blajaq ayu smpai dapat medal...haish...

EZAN IDMA said...

congrate!!!

EZAN IDMA said...

congrate!!!

boyfriend