7.2.11

Aku balik UTM malam ni. boleh la lepaskan rindu kat aku esok.

kalau ikutkan hati aku ni memang nak sambung cuti sampai minggu depan tapi macam biadap sangat pulak kan nak ponteng kelas lecterur-lecterur maha hebat aku semester ni. kang tak memasal aku kena repeat paper. uishh nauzubillah la.

Malam ni first time aku naik bas dari kulim nak balik utm tercenta. amboi debar dia tu macam first night pulak. walaupun hakikatnya aku tak penah rasa lagi first night tu macam mana. Semoga aku selamat sampai ke destinasi dan jangan la jem tetengah jalan nanti! aku nak sampai cepat pas tu sambung buat design tak siap-siap lagi nih. tu la dok rumah kerja membesarkan dada perot. satu hari satu perkataan aku baca kat patent tu memang la sampai kiamat pon tak habis baca. punya la hyperbola ayat aku harap korang percaya la kan.

ok tu ja..sejak akhir-akhir ni mood nak tulis entry tu dah terbang ke tengah laut. tidak mampu lagi aku capai kerna aku tidak mampu berenang sejauh itu.

oke mengaku ja la aku mana reti berenang. heh

3 comments:

hamzah ian said...

hari2 malam pertama.. keh keh

Kap said...

kenapa perkataan itu dipotong?

DuniakuAbstrak said...

membesarkan dada

boyfriend