21.2.11

saya rasa mereka berdua comel

Kalau korang suka tengok youtube selain tengok video-video lucah yang camharam tu korang akan dapati yang youtube ni lagi best, sebab ada dua orang mamat yang speaking english dan kedah buat video untuk bagi awek-awek cun jatuh,tangkap serta terjun cinta dekat diorang ni.


siapa tak kenal anwarhadi dan matluthfi?



oke pegi tengok sekarang sebab depa ni memang cool habis.

http://www.youtube.com/user/matluthfi90

http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi

persamaan yang nyata antara dua orang ni adalah mereka menggunakan bahasa english dan bahasa melayu loghat kedah di dalam video mereka. Loghat kedah is the best dialect in Malaysia (ayue surihanyot,2011)..haha lantak la korang taknak setuju dengan aku pon. lalalala

Tapi aku lagi suka video yang matluthfi buat sebab cara penyampaiannya yang lawak gila..ngeee kalau bab speaking english memang menang kat anwarhadi lewww...tapi kedua-duanya ada mesej tersendiri yang ingin disampaikan dengan cara mereka sendiri.

ehem-ehem nak mintak couple buleh dak?

"pang mau pang?" kata-kata manja encik buncit menerjah ke ketelingaku

8 comments:

LadyRye said...

Loghat kedah is the best dialect in Malaysia (ayue surihanyot,2011)

entah mengapa aku bersetuju..entah mengapa....entah....

♥CIK SHA♥ said...

loghat utara la weh..sedih aku orang penang hat cakap lagu tu jugak tak tersenarai..hak3..

Wawan3y. said...

woot woot! bangga dgn org Kedah! :)

DuniakuAbstrak said...

saLah! Loghat johor is the best!

eh Johor ade Loghat ke?

Cik Akma said...

yup2 both of them klakarr :D

Hapiz Rahman said...

apsal rasa macam menyampah ja nak tengok.

statement jeles.. heheh..

video tue sempoi gak sebenarnya.

AyuE SurihanyOt said...

ladyrye:: sbb hang org kedah jugak la tu..

cik sha:: haha ya la2 kira sama la tu wei..loghat utara..


wani:: hidup kedah..ngeh3


ayul:: jawa aku tau la..tak tau plak johor ada loghat lain..


cik akma:: cool kan diorang ni..haha


hapiz rahman:: hehe hang jeles la tu..=p

Munie Blushious said...

rase cm anwar hadi tu poyo dan peniru gaya bebas...
klu pasan la, dy banyak tiru matluthfi jer...
aku hanya layan matluthfi jer...

boyfriend