4.2.11

Rakan Artis I dah bertunang

Semalam mood aku macam haram jadas sikit, bergoncang pon lain macam tu sebab aku post entry cenggitu. Biasa la perempuan kalau angin kus-kus dia datang mula la rasa nak maki hamun tak tentu hala. Itu perempuan ye kalau tak takde la gila meroyan dilabelkan kepada kami. pernah ka dengaq orang laki gila meroyan? gila talak ada la kot kan..

Baidewei semalam adalah hari pertunangan Hanak Asaari. Rakan artis I yang sangat gojes dan selalu suruh letak nama dengan gambaq dia dalam blog aku ni. takde manusia lain dah hanya beliau. the only beliau. Kat sini I nak ucapkan


"Selamat Hari Bertunang" 

*kelapak kelepak kelepuk kelepuk..pong pang pong pang pOmmmm..bunyi gendang dengan mercun

*gendang dipalu pengantin baru duduk bersanding diatas bangku...(sambung sendiri)


oke tak macam pelik pulak aku wish macam tu kan. Tahniah hanak semoga perhubungan ini berakhir dijinjang pelamin dan bakal melahirkan anak-anak yang comel serta kiut miut macam aunty ayue surihanyot...auw auw auw malu I..oke sila terajang.

Oleh kerana aku tak dapat hadirkan diri ke majlis itu maka tiada la gambar saya dalam majlis tersebut..sob sob sob sob..*sedih

Hanak dan Shami

member-member kos yang datang menghabiskan beras..keh keh keh

model majalah dara yang terbaru nantikan edisi Mac ini

kawan-kawan aku dipercayai telah didera oleh hanak untuk buat doorgift ini..haha

eleele makcik baju ijau tu nak lari konon padahal memang saje je kan nak enteprem. 
saya tau la taktik makcik tu..

entry ni je aku kasi can muka hang sesaja tempek dalam blog aku ni hanak. hehe lepas ni hang tak boleh main mata dengan budak lelaki dah, tambah-tambah dengan encik buncit kang aku report kat shami..

Semoga Kahwin cepat aku dah lapaq nasik minyak ni oiii...

#gambar bayak dicilok dari album tuan punya badan...sekian

13 comments:

liyanaziz said...

sweet je baju bakal pengantin! selamat bertunang, semoga berkekalan ke akhirnya.. amin.. cik ayu bilo laei??

♥CIK SHA♥ said...

ang bile lagi ayue??

nadiah fatihah said...

u bile lg ayue?? u lmbt kang i rembat incik buncit u 2...heheh

DuniakuAbstrak said...

makcik baju ijau tu macam nak Lari
hahaha

kau puLak Ayue cepat bertunang!

Tin Tuna said...

cik ayu bila pulak nak bertunang.? haha

Amni said...

sekarang macam dah jadi trend plak bertunnag baju ala2 pengantin kan.. ada pelamin lagi.. wahhhh... suke! orang dah tanya kat atas ni cik ayue.. nak saya ulang lagi? ngeh2... cik ayue bila lagi? =P

AyuE SurihanyOt said...

amboi aku nak jawab pakai pakej la macam ni...aku lambat lg nak bertunang oii..

Nadia H. said...

wah nti dinner chemex xyah bli baju..pakai baju ni terus..hehe..

ARC™ said...

dia artis kat mana bai?
aku mmg buta bab2 artis ni lol

hamzah ian said...

fuhyoo.. comey lote

siti nuur hidayu binti muhammad said...

wah...c u n!
kau bile g yue?? haha

Hasrol Nizam said...

tahniah buat hanak..

ayue, cepat2 la noo hang pulak

AyuE SurihanyOt said...

nadia:: tu la kiranya..sekali baju dinner la tu..hehe

arc:: member aku la..saja ja perasan artis..

hamzah:: aku ka??thanks

ayu n hasrol:: aku lambat lagi..haha

boyfriend