23.4.11

Katakan tidak kepada STRESS

kalau nak perhatikan, ramai dah kawan-kawan aku post status stress, tekanan bagai. memang la stress weh kos aku ni lagi sikit level je nak capai tahap gila. bengong betol aku rasa dah la buat kerja GILA banyak, susah pulak satu hal, stress tak yah cakap la kemain lagi sampai nak hantuk-hantuk kepala kat atas bantal. padahal input tak berapa nak ada.. ehh ye ke? ke aku yang bengap sangat tak dapat input? haha

nampak tak? ni rupa rambut aku kat dalam bilik. comel dowh

So bila kawan-kawan aku post status stress maka aku pon sekali jugak stress sebab supervisor aku suruh tukar balik segala plant kitorang yang ya rabbi punya serabut tu kepada yang paling simple. perghh kau bayangkan selama berbulan-bulan kitorang buat ni dia takmau nak ubah, sekali hari ni kena ubah pulak. present hari isnin ni tau isnin ni. oke fine sebab supervisor aku yang kacak tu yang bagi markah dan dia jugak lah penentu aku nak dapat dean list semester ni.. haruslah aku ubah dengan hati yang girang.


So kepada teammate dan coursemate dan sesiapa sajalah yang bakal present hari isnin ni. Anda semua tidak boleh stress oke! kita kena happy sebab stress boleh mendatangkan banyak penyakit. stress jugak sebenarnya macam kimak. stress juga boleh membuatkan muka kita yang cun ni maksud aku bila kita tangkap gambar depan kamera boleh buat muncung itik dan masih lagi nampak cantik. ehh ye ke?

apa yang aku mencarut ni? arghhhhhhh stress!!!!!

7 comments:

♥CIK SHA♥ said...

rileks weh! jangan stress2..ko bukan ke hebat..mesti boleh buat punye la..gud luck weh!

LurfyLiyana said...

all the best! yana stress jugak! hmmm.. exam etr... huh!

remySunbae said...

smart gile klu rmbut hg camtu ayu...

Nadia H. said...

kitorang pun bakal jadi camni la kan taun depan..sob3..

NadiRah said...

hye..utm blogger dtg sini..oh, blog ni yang dorang sebut2 suka baca tu..
follow lah..hhiiii~ ^^

DuniakuAbstrak said...

abg buncit kan ada, gi la mengadu sambil nangis-nangis kat bahu

eiffel said...

klo last minet memg cenggini..hue hue hue

boyfriend