19.4.11

Lecterur saya yang hot

Assalamualaikum...


oke first bagi salam dalam blog, gamak dah bertaubat kot ayue hanyut ni. Entah apa mimpi semalam aku rasa nak update blog hari ni. dah berzaman dah aku tak update, bukan takat tak update tengok dashboard pon jarang. jenguk blog pon semata nak tengok bloglist aku yang update. kalau ada baca kalau tak dak aku tekan pangkah..tak pon tengok sapa follow aku. ye la kot remy ishak ke, sam shaheizy ke, shah jaszle ke.. oh ya memang aku mengharap mereka masuk blog aku, untung-untung boleh jadi artis. woha statement macam nak bagi makan selipar.

Dah rasa ada masa free-free sikit ni boleh la aku nak update cerita pasal blog lecterur aku. "Ermm jangan nak mbongak ayue banyok kojo kau tak siap laie tu haa do ekau nak buat kojo lain lak" oke story sikit la, amacam berani mati betol story pasal lecterur dalam blog. ekekek aku tak sangka pulak ada lecterur yang baca blog cacian aku ni. Ye la kalau korang follow aku mesti korang tau entry-entry aku ni macam mana longkangnya bahasa aku.. nasib jugak la aku tak dak ngutuk-ngutuk lecterur dalam ni kalau idak memang lokap la tempat senggama ehh tempat tidoq aku..

Oke ni lecterur aku paling hot dalam fakulti aku. hot disini maksud aku bukan badan macam fasha sendat tu. aku terajang kau kang asal hot je badan lentik asal hot je badan lentik. hot disini maksudnya sporting gila, baik, lawak, cantik, menarik kau memang debom gitu. Ala-ala jiwa remaja jugak la lecterur aku ni walaupon dah ada dua orang anak. sukacita nya disini aku nak bagitau yang kelas aku dengan dia dua semester lepas so takde jadahnya aku nak bodek bagi dapat markah tinggi, lagipon aku bukan dapat A pon ritu.. so segala yang aku tulis ni lahir dari hati yang ikhlas.

Lecterur aku ni berjiwa sentimental sikit (aku bukan tau sangat maksud sentimental ni tapi dah sedap aku guna ja la kan). Subjek yang aku amik dengan dia boleh tahan core nya sebab kitorang belajar berdasarkan PBL..(nak tau macam mana kimaknya belajar stail PBL boleh la refer sini Process Control). tension dia tu ya rabbi hanya tuhan saja yang tau. banyaknya kerja dia tu hanya kami saja yang tau. Setiap batch yang amik subjek process control ni mesti rasa macam hell. tapi oleh sebab kami ada lecterur macam dia ni kami jadi happy. mungkin sebab dia banyak bagi motivasi. dalam kelas dia memang best gila. dia suka bersembang, cerita pasal life dia kat oversea, cerita pasal anak-anak dia yang super comel tu, dalam masa yang sama dia boleh buat kami ketawa dan bagi semangat kat kami untuk mengharungi semester yang horror tu.

tolonglah jangan cari dimana aku..

Tapi bila keluar ja dari kelas tu, masing-masing jadi macam zombi..tension punya pasal ye la macam mana pon kena siapkan jugak case study tu. hahha Bukan takat tu ja lecterur aku ni pon boleh tahan jugak kuat gosip. haha alaa dia just nak tau perkembangan student dia..aku rasa tak salah kot. lagi pon kami enjoy.

Lecterur aku ni minat sangat bidang motivasi, oleh sebab minat dia tu la dia tubuhkan satu blog supaya orang boleh baca dan faham apa yang dia nak sampaikan. kalau korang jumpa face to face dengan lecterur aku ni mesti korang lagi suka sebab dia seorang yang ceria dan peramah. So kat sini aku nak promote la sikit lecterur aku punya blog. mana tau kalau korang ada masalah korang boleh la emailkan kat dia masalah korang dan mungkin dia boleh tolong naikkan semangat ataupon bagi pandangan kat korang. Blog dia pon dah macam memberi inspirasi tau. aku rasa blog tu baru seminggu ditubuhkan follower dia dah berpuluh-puluh dah..blog aku dulu setahun nak dapat 50 follower pon seksa.


Lagi satu lecterur aku pon banyak bagi ceramah-ceramah motivasi tau. mana tau kot-kot tempat kerja korang atau tempat korang study tu nak buat program apa-apa ka boleh la rujuk kat blog lecterur aku ni..contoh program yang dia kendalikan "How to Manage Stress and Keep Your Motivation High". apa-apa pertanyaan boleh contact melalui email dia okeh..

kalau dr. baca post saya ni saya mintak maaf sesiap la, saya letak gambaq ni sebab dr. nampak comel.ngeeee 


Ohh lupa nak bagitau lecterur aku yang cantik ni nama dia Dr. Siti Hamidah. hehe bengong jugak aku ni letak nama last sekali..

Apa lagi pegi la follow cepat. yang penting baca entry gelora cinta dan air mata final exam tu. kemain tau dr. sentap saya dibuatnya. keh keh keh

6 comments:

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

dia comel~~ aummmmm~~~ xD

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

ehehehe~ sebenarnya...... tiba2 wa jadi malu malu nak follow dia.....~ auwww~ auwww~ :P

yuyu lar said...

dia comel...hehe..

nurayunni said...

cantikkk...:P

nur hidayah isa said...

akak memang saje eja lecturer jdk lecterur ke ape? hehehe..

yep2 dr siti mmg best...dlu ajar energy balance masa tahun 2...tapi time pc takde la dr siti jdk lec...

AyuE SurihanyOt said...

ya beliau sgt comel..hehe


hidayah:: hehe tak perasan la..nampak sgt tak reti eja lecturer...=p

boyfriend