22.7.11

Filem Transformers 3

Ya aku tau aku dah lambat dan sepatutnya aku tak payah post pon tak apa. aku dah taip entry ni dari minggu lepas lagi tapi sebab busy (busy ke?) so tertangguh-tangguh la sampai ke minggu ini. Hoyeah. cerita ni memang awesome beb. kalau korang rasa nak tengok cerita merepek-repek yang lain tu, aku nasihatkan tengok cerita ni dulu. hehe cuma satu la yang aku tak puas hati dengan cerita ni.



NO MORE MEGAN FOX!


Bila megan fox takde aku rasa cerita ni tak complete. sepanjang cerita tu kot aku dok mengeluh where the hell is megan fox? eceh kemain speaking amarika. haha pelakon yang ganti megan fox tu. ya bibir dah seksi, badan hot, bontot cantik tapi bagi aku sangat tak boleh lawan Megan Fox yang cun habis tu. even aku yang pompuan pon boleh jatuh hati pada beliau tahu?


Kalau orang tanya aku benda apa yang aku tengok kalau aku menonton movie. kalau ikutkan aku melihat pada jalan ceritanya dan jugak aksi-aksi yang ada dalam movie tu. Macam tu jugak la aku tengok Transformer ni, kalau nak ikut logik akal. memang dah tak logik langsung dah weh. asalkan jalan cerita menarik dan jugak aksi yang superb cantik dan best gila. dah cukup dah untuk aku bagi 4 bintang dari 5 bintang. 1 bintang hilang sebab heroin tak best, boooooooo..


Yang buat aku lebih teruja adalah bila mengatron pakai pashminar. pandai megatron bergaya tahu. o.O



Satu je aku nak pesan kat makcik-makcik atau pakcik-pakcik kat luar sana.

TOLONG KAWAL ANAK ANDA SEMASA FILEM SEDANG DITAYANGKAN KALAU DAH RASA TAK BOLEH NAK KAWAL ANAK ANDA BELI CD DAN TENGOK KAT RUMAH JA. NGERTIK!!

budak 1: aku cop robot yang besar.

budak 2: ahh kau amik yang kecik aku nak yang besar. (sambil ketuk-ketuk kerusi aku)

budak 1: takde-takde kau lagi kecik dari aku, aku amik yang besar kau amik yang kecik tu. (memekak sebelah telinga aku)

budak-budak ni aku nampak kecik besar kecik besar je. kang ada jugak aku sunat sekor-sekor kang.

6 comments:

nn said...

sunat je budak-budak macam tu. hari tu tengok harry potter ada budak nangis lah, nak pergi toilet lah. eiiii. RIMASS! dah lah part touching!

O'gosh said...

annoying kan kalau ngah sedap2 nak layan ada lak anasir2 negatif cenggitu...

Hasrol Nizam said...

tengok 3D la, terbaik!

plumpy.tootsie said...

normal arh.mak bapak khusyuk sgt tgk movie anak2 dyeorg wt xtaw je.haha

h A n Y S said...

hahahaha..nak buat mcm mana..dah wayanag tu share2..tp gram gak kan.. ;p

EZAN IDMA said...

hahaha budak2 tu yg klakar ;p

boyfriend