28.7.11

Harimau Malaya

Bangun pagi ni lagak aku persis seorang gadis metropolitan, belom berus gigi lagi dah tercangak depan lappy bukak fesbuk, memang makanan ruji aku lah ni. Balas komen artis sedas dua, then aku ternampak ARC13 update blog, so terus tekan laju-laju.


Ya kalau tengok header aku yg baru ni haruslah aku copy dari beliau. kalau nak harap aku buat header memang haaraaaaaaaaaaaaammmm. Ni sebagai tanda sokongan aku kepada skuad harimau malaya, walaupun aku tau takdenye kunalan ke amirul hadi ke safee sali nak tengok blog aku tapi at least aku menunjukkan jugak yang aku menyokong Harimau Malaya untuk terus maju malam ini. Wohaa!

 kan best kalau boleh pegi sokong kat stadium. =(


Aku punya debaran ni kalau korang nak tau dari hari Sabtu hari tu lagi aku dah rasa, punya berdebar nak menanti malam ni. aku pulak yang risau lebih, makan tak cukup,tido berdengkur, mandi tak sabun. nampak tak punya berdebar tu. haishh


Semalam pulak sikit lagi aku nak lancarkan perang saudara dengan buncit sebab dia cakap dia pegi tengok bola kat stadium. Waklu! tak macam aku hangin pulak kan, hari tu kata tak mau pi, beriya la aku nak suruh dia bawak aku tengok game malam ni dia kata tak mau. Selamat tiket dah habis so perang dingin tak dapat dilancarkan. haha jangan memain kang aku amuk apa satu pon tak dapat. Hari sabtu hari tu pon aku dah nak amuk dah sebab ikut sedap mulut dia ja nak mengata kat skuad harimau aku. heii memang ni makan diaaa. Malam ni aku tengok kat N24 ja mintak-mintak la bukak kalau tak bukak memang sekali dengan cafe tu aku telan.

Serius memang aku berharap Malaysia dapat main dengan baik malam ni. Aku tengok plat kereta singapore kat JB ni pon dah kecik besar kecik besar dah. rasa nak pancitkan tayar pon ada. punya keji. 

Berpantang ajal sebelum maut, berpantang kalah sebelum berjuang.


Go skuad harimau!

9 comments:

ARC™ said...

pehhhh lajuuu

syAzAnA said...

laju gilaaaa. hehe

♥CIK SHA♥ said...

mak oiii..semangat waja sungguh hang weh..

Nazz@Purple said...

mlm ni naz gi tgk kat stadium..smoga harimau malaya berjaya,.,

EZAN IDMA said...

harap malaysia dpt perfom dgn baik

RARA aihara said...

saya juga dah bertukar..hehe~
oH terasa cool =)

FarhanahAdzlan said...

moga2 malam ni pasukan malaysia dapat buat yang terbaik..=)

FarhanahAdzlan said...

moga pasukan malaysia malam ni dapat buat yg terbaek..=)

Cik Ca'ah said...

tudiaaa,semangat aih kak ayue. hebakkk

boyfriend