30.7.11

KL Hamster

Bila usia makin menginjak dewasa ni rasa penyayang tu makin membuak-buak. amboi macam sebelum ni tiada sifat penyayang pula tapi tu lah macam yang aku cakap tadi "membuak-buak", dengar macam over tapi tu lah hakikatnya.

Aku dengan ana talib sekarang dah ada baby baru, bukan la bermaksud aku mak, dia bapak kang orang salah anggap kami ni lesbo pulak. bukan,bukan.. aku baru beli hamster tadi, murah saja. kemain tau aku suruh hamster aku panggil mami kat aku. buat masa ni maybe dia tak pandai cakap lagi. maklum la kecik lagi nanti dah besar sikit tahu la dia nak menjerit mintak makan. ehh hamster tahu menjerit ke?

Hamster aku nama Aidil Zafuan, amik kau taknak kalah tau nama hamster aku, kalau tak aku nak bagi nama amirul hadi tapi macam panjang sangat, kalau bagi nama kunalan kang kecik hati pulak hamster aku. tetiba tadi aku nampak mamat jaga kaunter karoke kat Giant U-Mall tu sebijik macam muka kembar Aidil dengan Zaquan.serius aku tak tipu tapi muka versi kecik sikit. perghh terus letak la nama baby aku Aidil Zafuan. comel kan aku? Ana Talib bagi nama Baby kat hamster dia, nama tak komersial langsung, kasik la nama Rita Rudaini ke best la sikit kan, kan, kan. hehe

Dah beli tu aku semangat la call Buncit cakap dah beli hamster. Reaksi dia macam ni........


"hmm ya la.."


pergh mamat ni taknak teruja sikit pon. geram betol aku. lepas tu suruh aku tengok video KL Hamster. apa jadahnya KL hamster pulak nih? Sikit pon takdak nilai kebapaan tau. cuba la rasa awesome sikit dengar awek bela hamster.


Sampai ja bilik terus bukak you tube search "KL Hamster"


okey! comel sebenarnya budak-budak ni. budak mana ni ha? kreatif betol.


Sekarang dah ada teman baru kat JB. takdak la rasa sunyi lagi, bosan-bosan boleh tengok Aidil. alololohh cumelnya. esok Aidil dengan Baby duduk dengan Mama Ana tau Mami nak pergi dengar ceramah KPP. dari pagi sampai petang, kalau ada makhluk berbulu berbadan besar datang jangan bukak pintu! tu mesti nak menyamar jadi Mami la tu.

14 comments:

mizz_aainaa said...

amboilaa.. ada hamster..
selamat mnjga.. hayat hamster salunya xpanjang.. ;)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

gua ade kucing nama meor rahman husin..panjang kan nama die..tp gua panggil die supri je..sng...

gua harap 1 hr nt kucing gua leh bkwn baik ngn hamster lu

Cik Ca'ah said...

haha. nama hamster takmau kalah

Tan Tin Ton said...

yg buat video tu budak uitm lendu. try la tgk video diorang yang lain. ada best jugak

search kyo propaganda. hahaha

Mr. Uzair said...

ghahaha, hamster kecik hati kasi nama kunalan. ghahaha. tak bole blah.

EZAN IDMA said...

haha kang dy panggil mummy kang tekejot dibuatnya

♥CIK SHA♥ said...

mami tak menahan tu..ahahaha..hai mami!

AyuE SurihanyOt said...

@mizz_aainaa

tu la risau jugak klu dia mati awal..mesti sedih nnt..huhu

AyuE SurihanyOt said...

@[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ

klu supri lu makan aidil gua..gua tak cari supri tp gua bunuh lu dulu..haha

aiman said...

kelakar kl hamster..

AyuE SurihanyOt said...

@Cik Ca'ah

kacak kan nama hamster tu..haha

AyuE SurihanyOt said...

@♥CIK SHA♥

kalau hang yg pggil aku mami..pengsan la aku woii...haha

Nixk.Net said...

best tul movie ni! serius KL hamster best.haha

Bophairy said...

iKLan Gangster (parody kl gangster)
http://www.youtube.com/watch?v=J5PlD1GVrvc&feature=share

selamat menonton :)

boyfriend