23.2.10

anda yakin anda hot sila hubungi saya

kesibukan mula melanda diri...huh penat!!!laptop ni plak japgi kena bwk gi format sbb dah gelong, kejap2 nk terpadam kejap2 nk lembab mcm sipot...huh benci!!! 
naik ja cuti keja menimbun, kalah CEO syarikat! kalah manager artis!huh sengal!!!!
walau apapon masih lg sempat nk update blog...bukan apa just nak meluahkan apa yg terbuku/bersarang/bertelur kt dalam hati ni...

pagi td chit chat ngn budak kos aku..masing2 dah mcm malas nk belajar..penat katanya..ok serius sgt2 tidak suka semester ni..benci/menyampah/meluat dan mcm2 lagi sampai tak taw nk describe mcm mana..

bila pikir2 balik..."tu la sapa soh hang tu pandai sgt"
ok bkn salah aku klu aku ni pandai..

bila pikir kali kedua..."tu la awat hang tak jadik artis"
ok aku bukan apa..aku ni pemalu so malas lah nk menonjolkan diri..
nnt susah plak artis lain nk cari makan...
lagi satu nnt ramai plak yg mengdengki kt aku...
ni dok baca blog aku ni ntah2 belakang dok kutuk aku BAIK pny..
ok dah jgn emosi lebih2..

kali ketiga pny pikir rasa macam nak jd manager plak
ok bkn manager syarikat sbb manager syarikat sgt lah cool
aku tak nak jd orang yg cool aku cuma nk jadi orang yg HOT
aku nk jadi manager ARTIS 
so kalau anda yakin anda se HOT aku 
sila hubungi saya di blog ini..
syarat dia senang anda tidak boleh jd COOL

dah abis baca????ok sila follow blog ini...
Ohhh My Gucci!!!
kejadah apa entry aku hari ni mcm bangang ja...tak abis2 nk puji diri macam bagus...sila abaikan sebab kalau anda take serius dgn blog ini...
anda bkn saja tak HOT malah aku tahu anda taklah secantik dan sehensem aku....


sila pangkah budak ni sbb dia bajet dia hot sgt!!!

leteran: aku benci entry ni sbb pala otak tgah serabut...harap maklum!!

4 comments:

fitri oh fitri said...

saya, hot, saya xda number phone anda. xbole call. haha





www.fitridzulkifli.blogspot.com

Melz said...

saya yakin saya cool! :P hak hak

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

sye x la hot sgt pn..
tp dorg kte sye hot...
2 kes yg cmne lak...nk kne gtaw gak?????

AyuE said...

fitri oh fitri: ohh tidak mengapa anda tggalkan komen anda bermakna anda sememangnya hot..

melz: saya yakin juga...xtaw knapa melihat namamu saja dah rasa panas...aiyakkkk!!

luz: errrmmmmm ckp kt dorg xbaik menipu...hehe

boyfriend