26.2.10

muka aku ni muka artis taw...

selamat malam para blogger tegar..
salam perantauan dari aku yg dok skudai je ni..

waahh intro mcm aku dok kat Belgium ja...
knapa Belgium?????
ntah la mana aku taw, nama tu ja yg terfikir kt pala otak aku ni...
kalau aku terfikir kan negara Bangladesh mungkin aku akan pikir kali kedua untuk tulis dalam entry ni...

ok siap merepek meraban..
apa yang aku nak mencarot hari ni haa???

ok ni cerita pasal artis...
hmmmm bukan story pasal artis sgt pon tapi pasal orang yang perasan muka mcm artis....
nak2 bukan artis tempatan..mak aihhhh gila perasan nak mati!!!
bajet hot gila la kan...
ok mesti korang akan kata macam ni kt aku...

"hek eleh bior le ke die yg kome riso sgt ni knape???die de kacau periuk nasik kamu ke???"

ataupon macam ni...


"allaaaa hang jeles la tu orang tak kata muka hang macam artis kan"


ok macaaaaaammmmmmmmmmm teeeettttttttttttttttttttttttt~~~~
harap paham ye...


ingat aku kesah sangat???
eloo der aku xsikit pon xrasa jeles taw..
kalau aku jeles pon mcm aku dapat makan KFC ke MC D ke...
tapi aku just nak story ler apa dialog kota raya member2 ko perli ko tapi ko je tak sedar2...haha

aku pon xde nye nak kacau port ko cuma aku nak gelak je..



haaa ni orang yang akan memaku ko dari belakang ye...



orang yang memaku: "giler la wei...muka ko sebijik kot dgn gambar ni sampai aku tak cam mana satu ko   
                                 mana satu angelina jolie.."


tuan punya muka: " ya ka??kawan aku pon ada cakap mcm tu dulu tapi aku tak percaya sgt tapi skrg dah
                             makin ramai plak yg cakap mcm tu...sama sgt ke????"


damn it!! tak ke ko rasa mcm nak sepak terajang...


ataupon dia akan cakap mcm ni....


orang yang memaku: "weh kalau ko tak letak pic angelina jolie ni sumpah aku tak prasan muka ko sama ngan
                                 dia dowh..."


tuan punya muka: " hehe no komen...suke sangat..=p"


nak lagi kiut miut dia akan cakap macam ni..



orang yang memaku: "hai angelina jolie bila filem baru nak keluar, sure laku punya tambah2 kalau post kt
                                fesbuk"


tuan punya muka: " ish ko ni sampai ke situ plak...aku sesaje je tukar pic ni..xsame la muka aku ngn dia
                            ni...mungkin aku lagi cantik kot...hik,hik,hik...malu la blushing taw muka I.."


naahhhhhh....pastu sumpah ko kene gelak ngan bebudak ni kt belakang...
aku berani jamin sbb apa????
sbb member2 aku yang dok memaku ni...so aku pon join sekali gelak...
heiii orang memain je pon dia bleh take serius plak...bajet muka ko sebijik sgt la...hahahaha


 
agak-agak bila aku kawin nnt ada tak orang cakap muka aku macam nur amina???
hmmmmmmm no komen...lalalalaa~~~~

3 comments:

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

yola 2...

Kancilbiru said...

org cakap muka aku macam liz AF...ada berani? hahaha

Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

iemaaznan said...

ayue cantek..tp x sm ngn nor amina..ayue lg ayu kot~~;)

boyfriend