24.10.11

Berebut Jantan

Aku tau la cerita tu dah basi, minggu lepas punya cerita baru nak update hari ni. ya pasal golongan aweks bergaduh kat kedai kasut tu. aku tengok sekerat ja dah menyumpah seranah. apa jadi akhir sekali ha? ada adegan tarik rambut?baling kasut?cakar harimau?

sampai ke kedai kasut hang nak tunjuk skill sepak terajangkan?. bergaduh pasal jantan pulak tu. meh aku tengok sikit jantan tu kacak sangat ka sampai nak berebut bukan main lagi. Malu sikit dik oii bukannya jadi title suami lagi yang nak bergaduh sampai masuk facebook ni. adik sekolah bagi habis dulu. dada pon baru nak naik ada hati nak berebut jantan. kemon la girls dunia tak kiamat lagi.

Akhir kata adik punya penyepak memang power! aku kalau kena tu mau demam seminggu. haha!

Jan jan jala itik jala ayam berapa lubang kancil seratus lima puluh!

9 comments:

DuniakuAbstrak said...

freehair tu emo tak memasal

fathiyyahISMAIL said...

haha. mcm sesuai je lagu tu xD

zool said...

memang cam kelakar je kan.....
sekolah tak habis lagi.

♥CIK SHA♥ said...

haha..lagu jan jala tu tak menahan weh..jom kita lalu bawah tu..;p

O'gosh said...

seswai lagu ko tu dik..

nurkaloi said...

hahah ini kasik lempang sekoq sekoq baru sedar diri kowt

ARC™ said...

caption gmba last caharam! hahahahahha

Aujinz said...

caption last macam lahanat.. muahahahhaha

ayuna ayuni.. said...

kelakar bila jadik cm ni. kalau aku tengok, automatik aku lari cepat2. tak sanggup tengok pompuan tunjuk kebodohan.

sengal je kot bergadoh cm gini. haish..!

:) thanks untuk entry ni...hehhe

boyfriend