23.10.11

Real Steel

Cerita ni aku tak tau bila dia keluar panggung. tau tau ja budak-budak snucoe ajak pegi tengok wayang. jadi haruslah keluar dihujung minggu setelah berpenat lelah study waktu weekdays kan kan kan.

Ternyata perjalanan setengah jam ke aloq staq mall beserta perlaburan tiket RM12 sangat-sangat berbaloi. best tahu cerita ni! Faktor aku nak tengok cerita ni sebab ada Hugh Jackman tapi aku rasa faktor cerita ni best sebab ada budak kecik comel yang pandai cakap ni. ya aku tau la dia cakap ikut skrip ja pon tapi aku tetap rasa budak ni cool.

dakota goyo comel kan? macam nak bagi penampo sbb comel sangat.

cerita ni jugak ada nilai-nilai sentimental antara bapak dengan anak, boleh jadi tetiba ada ayaq kat tepi mata lepas tu member sebelah tegur. aigoo jangan tegur la tu ayaq dari bumbung pawagam jatuh mengalir kat pipi aku tahu? kat dalam cerita ni pon takdak unsur-unsur cinta murahan, no romantik-romantik tapi adegan kissing Hugh Jackman dengan awek dia tu ada la. dey perlu ke cerita dalam ni? -_-"




Scene action pulak boleh tahan bestnya, smart jugak tengok robot bertinju. cuma kawan aku cakap cerita dia terlampau cepat sangat sampai ke final. dari robot sampah (Atom) tup tup boleh lawan dengan The Mighty Zeus yang kononnya robot paling kuat di alam semesta tu. Ok lah tu kang nak lawan setiap stage jenuh 4 jam pon tak habis cerita ni ye dak.


Overall movie ni memang best, boleh download dan buat koleksi dalam harddisk aku. sekian

2 comments:

♥CIK SHA♥ said...

serius ke best weh??ahhh..nyesalnye aku tak pergi tengok lagi...tensen ah camni..(-_-")

Aujinz said...

memang best.. aku dah tengok dua kali.. kalau ade lagi aku nak repeat lagi.. nyiahahahha

boyfriend