19.3.10

Lelaki Idaman Malaya part 2

Tengahari tadi aku makan nasi beriani+ayam masak rendang+timun+salad....apa pny campor ni????aahhh janji sedap..

balik je dari makan aku lepak2 jap atas katil ngn member gay baik aku...
biasa la kalau dah nama nya pempuan kalau tak kutuk2 orang mesti sembang pasal BOIPREN..
tak pon pasal study..erkkk yang tu tggu exam kot..

tengah syok2 sembang tu aku tanya la dia...

"hang suka laki yang macam mana??"


ok pas tu dia dengan sopan santun nya menjawab....

"aku suka laki yang bersungguh-sungguh suka kt aku, kira aku boleh nampak la dia sayang kt aku, kalau setakat 2 3 bulan ngorat aku pastu stop, aku reject"

see pempuan ni senang je...
asal si lelaki ni sayang dan tahu menghargai perempuan dah boleh kira aset besar dah...
tak payah muka kerek bajet hensem tapi tak pandai nak amik hati...

********************************selesaipart2************************************

1 comment:

edda(",) said...

tp kalo playboy payah gak... dorng takkan benti ngorat.. dah dpt tinggalkan gak...

boyfriend