25.12.10

saya gay saya ok saya seksi saya juga ok

Baru lepas tengok anugerah skrin dan macam biasa anugerah skrin takde la best sangat melainkan artis-artis panas pakai baju tak cukup benang, tukang jahit tak siapkan dress on time tu sebab dia punya kain terbelah sampai ke bontot, semua tu sebab tak sempat ok bukan sebab fesyen dan ada jugak tukang jahit tersilap ukur badan maybe masa amik ukuran tu, badan kurus melidi tapi tetiba hari yang dinanti termakan banyak apam terus badan jadi gebu, justeru bila pakai baju dah nampak macam apam kepam.

ahh dulik ape kan? aku janji ada baju nak pakai, janji ada orang sponsor. ni baru la orang panggil daring. kamu tahu daring tu ape?

tak tahu tanya la azwan ismail mana tahu dia boleh jawab, dia kan engineer bertauliah yang dah 32 tahun hidup tapi baru kenal diri sendiri. saya gay saya ok, saya seksi saya ok, saya mati saya tanggung dosa, saya masih juga ok. 

mungkin disini kita rasa ok tapi disana????

fikir-fikirkan lah dan selamat beramal.

Link for today

13 comments:

athirahMedan said...

Tau takpee , buat malu je ade yg tak cukup kain atas ade yg tak cukup kain bawah. tak pasal2 kite pun kena ceramah dgn ayah mase tengok anugerah skrin tadi. HAHA.

masturah idrus said...

tahu takpe. kesian gilak kat diorang! mungkin ko bulih tolong diorang dengan sedekah kan kain baju yang terlebih besar yg ade kat rumah ko? haha.

entry same macam ko: http://mashilala.blogspot.com/2010/12/ramai-ramai-berkemban-ni-nak-pergi.html

wanne said...

mc yg buhsan... n flat sgt.. wat lawak, tapi gelak sndri..haha..

tapi takleh bla r bile bace sy gay, sy ok tuh.. cam mendidih2 jek teringat muka orang yg berkate2 tuh..haha.. w.t.fishh.>!!

adrinaqamarina said...

baek tak yah tengok. haha!

KizZ said...

haha...bese lah tu...hmm ape ntah nak jadi nan artis-artis ni haduyaii..


Jom sini,
Kiz Garden

ARC™ said...

wow ngapekah ade link for today?lol

aku rase aku nak buat entry gak pasal si azwan gay tu...tp nanti org kate terhegeh2 trafik la pulak....

Azwan Azmi said...

aku malas tengok ASK semalam... pasal gay tu die memang dah gila.. gay tu senyap2 la jgn la dok bising2

liyanaziz said...

x dapat tengok! masih x cukup kain ya mereka2 itu??? xpe2, mereka ok untuk masa dunia kekal nanti.. =)

maiMOONyet said...

serius aku tgk starting anugerah skrin dah menguap. terus layan movie dengan family aku lagi best. hehehe. siapa menang? aku malas nak tau ^^

Hellioz said...

bile start jadik minimalis ni?

siggplus said...

aku syak lagi 5-6 tahun nanti amek award berbogel.

Akulah Aqilah Itu said...

aargh mata aku!

hiro said...

sy kacak.sy ok.

boyfriend