28.12.10

Sejauh mana hubungan suami isteri anda?

Aku nampak sepasang suami isteri berjalan berpimpin tangan. 
sweetkan? 
lepas tu si suami menyuruh isterinya duduk dibangku rehat. 
Si suami tetiba hilang, 
ohh rupanya dia pegi amik kereta, parking kasi dekat sikit dengan bini dia. 
Sweetkan? 
Isteri pon bangun la menuju ke kereta, tak semena-mena si suami keluar dari kereta lalu memimpin tangan isteri berjalan. 
Sweetkan? 
lepas tu si suami pon membuka pintu kereta untuk si isteri.
nak lagi sweet. 
sepasang suami isteri ni umurnya dalam lingkungan 60-an. 
cukup untuk menggambarkan kasih sayang si suami kepada si isteri walaupon usia makin menginjak senja. 
nampak simple tapi kadang-kadang kasih sayang bukan hanya luahan I love U semata.



tapi sweet sangat pon tak elok jugak kang kena kencing manis kan ke susah.

ok tak lawak. jom tido sambil mimpi basah.
motif sangat.

kalau kak geli baca entry ni, 
cerita la kat abam geli,
 mana tahu lepas ni abam geli outstesen beli kondom perisa durian pulak ka.
kira hadiah jugak la tu kan. ehem


p/s: ya aku tahu tajuk entry macam best, tapi entry macam kimak cerita pasal benda lain. haha lantak!

8 comments:

liyanaziz said...

selalu gak tengok couple warga emas berpimpin tangan.. sangat sweet.. kalau org muda sekarang, masa bercinta je pimpin, bila dah ada anak sorang bini jalan kedek2 kat belakang,, laki jalan laju ke depan.. kikikikiki

Azwan Azmi said...

tapi yang aku rasa pasti diorang tak comolot dekat public...betul x?

eiffel said...

tajok entry ko cm org tetua yg da kawen...

oke, aku phm..ko pown da tua

maiMOONyet said...

hahaha. LOL! entry camtaek je xD

Anonymous said...

hahah...

mane ko tau tu somi die?
entah2 tu driver die ke...
skandel die ke..
haaa...


hahaha...saje nk mengeruhkan citer ko yg suwit tu

-nasik kaler puteh

AyuE SurihanyOt said...

liyana:: haa..tu le yg i cuba sampaikan..hehe

azwan azmi: haha...ye la..apa ko nak mampos cium depan khalayak ramai..haha


eiffel:: tua yg tak kawein2 lg..=p


mai:: sape suh ko bace..haha

nasik:: aku tahu tu mesti laki bini punye..=p

Akulah Aqilah Itu said...

Oh sangat comel!

remySunbae said...

kat alkoq staq ni aku penah jumpa pasangan warga emas jalan2 ..si suami bawa payung n payungkan si isteri...takot panas...sweet gila beb..umur dlm 60 lebih gk laa

boyfriend