Penulis Blog Hitam Itu Bukan Putih

My Photo
gadis yang ingin kelihatan seksi dimata suami

12.12.10

Kisah pasangan kekasih menaiki bas

Bas berhenti nak amik penumpang, ada sepasang kekasih masuk dan ingin membayar tambang. Ikuti perbualan pakcik driver bas, pasangan kekasih(lelaki) dan diri aku sendiri(aku cakap dalam hati ja).

Driver : Nak pi mana?

Lelaki : seberang jaya

D : berapa orang?

L : sorang...(sambil memandang ke arah cik awek beliau)

aku : (ooo bayar asing-asing kot)

D : haa singgit setengah.

L : (bukak dompet,pandang cik awek, cakap-cakap dengan cik awek, bayar tambang sambil pandang-pandang cik awek lagi)

D : Lain kali bagi kawan U naik sorang ja la, U nak naik sekali buat apa? kawan U tak kan tak boleh bayar sendiri?? lambat taw tak!

L : (tersengih-sengih sambil turun bas)

aku : ( fak! macam ni punya perangai pon ada ka? )


kalau itu bini anda yang tengah sarat mengandung atau tengah bawak baby atau bawak banyak barang saya boleh consider lagi nak naik bas tolong bayar tambang. Tapi itu adalah awek anda yang hanya lenggang mak minah tak bawak apa-apa, takkan duit syiling singgit setengah tak boleh nak pegang sendiri?? Ohh saya tahu itu mesti dinamakan romantik ataupon gentlemen kan? kepalahotak anda, harap anda romantiklah sampai ke tua ye.. jangan nanti "sayangkan awek manja-manjakan sayangkan bini lempang-lempangkan" 


13 orang komen:

♥CIK SHA♥ said...

wahahaha..sengal betul pakwe ang weh..

john bert said...

haha. romantik habes beb. knp kau tak luku mata awek tu? kasi dia buta. barulah sesuai nak tolong byarkan pasni.

Whoopz said...

Hahah.. X rockmantix arh..

Azwan Azmi said...

ohhh..kurang faham laa

jiwa amat fluorescent said...

hahaha..
aku bace 2 kali br paham...
rupenye mamat bajet gentle tu x naek nas..awek dy je...
buang karan btol...cam haremmm

adrinaqamarina said...

macam tu kot cara dye sayang awek. haha

Hasrol Nizam said...

adoi..buang karan betul la pasangan tersebut.. :D

Pendapat anda?
Kenangan cuti sekolah aku dulu-dulu

Linglung said...

ouh, dua klai gua baca baru faham. laki tu mengada2 nak tlg hantar makwe beliau dlm bas siap tlg bayar..aiseh! sweet manis la konon! hahaha

Akulah Aqilah Itu said...

bhahaha! aku jarang komen. tapi aku suka gilak arh yang ni. heheh. ada gak ye orang gitu.

little black dress said...

belom dapat syg la...
ceh...
bowink tgk couple camni depan mate..
dem!

liyanaziz said...

hatoi.. ada jugak ke macam ni?? alololo manje2 mucuk2 abang ye,, takut jatuh dari tangga bas ye??? x pun duit seringgit tu takut org curik??? hahahhahahahahaha

plumpy.tootsie said...

hailah.kalau ye pun nak jadi gentleman,tak perlu lah semua tu.

plumpy.tootsie said...

hailah.kalau ye pun nak jadi gentleman,tak perlu lah semua tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Pewangi Mulut

Menjual perfume gred AAA

-Diimport dari Dubai.
-Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100%
-Kualitinya 90% sama dengan original perfume itu sebab dia murah.
-Bau tetap sama dengan original.

Kadang-kadang orang claim perfume tu original tapi reject la apalah tu sebab murah, tapi macam mana korang tau itu adalah perfume original??sedangkan korang beli kualiti triple A tapi harga lagi mahal dari sepatutnya. So aku bersikap jujur disini sebab aku nak jual murah, kalau nak lagi best aku ada promotion sebab aku baru bukak kedai. mihmihmih

beli 2 botol perfume dapat 10% diskaun
beli 3 botol perfume dapat 15% diskaun

*penghantaran adalah PERCUMA*

PM aku kat fesbuk : https://www.facebook.com/sakurarobins
DM aku kat twitter : https://twitter.com/AyueRobin
Email aku kat : ayuerobin@yahoo.com

Kalau perfume yang anda inginkan takdak dalam display blog ini hanya pm/dm aku.. InsyaAllah ada stok..=D