29.12.10

takde laser pon menang jugak

amboi,amboi,amboi. seronot takyah cakaplah. Malaysia menang oii. Laser mana laser? nasib gak kita bagi bolos 2 bijik kalau tak konfem ibuk-ibuk bapak-bapak mau buat kontroversi malaysia pakai dukun. aku rasa dukun,pawang,bomoh segala pon tak larat dah nak ubah tiang gol tu. haha matilamak! lepas ni indon nak maki apa pulak tak taw la kat twitter nuh. baik kau maki gonalez tu la. dia kan raja offside malam ni. yang aku tak paham apasal tv dok tayang muka monaharam dengan luna mayat tu tak abis-abis? macam la penonton hadap sangat dengan muka depa ni. perghh panas hati betol aku. ini game bola sepak tahu?bukan sinetron tv.

oke lantak kau la indon moga kau senyap, balik pikir balik agak-agak kenapa la Malaysia lagi maju dari Indonesia. setakat video ariel masok cnn tu tak payah la nak kecoh-kecoh ye dak. 

*********************************************

Masa safee sayang bagi gol (terus panggil sayang kau), abih satu rumah bergegaq, dari tidoq terlentang depan tv terus bangun meloncat-loncat. holamak scene tu memang takleh lupa la bak kata status member aku.


Serius rasa macam dapat 4flat. walaupon aku tak penah capai pon angka tu. (-_-") 

balik je rumah aku (tadi tengok tv kat rumah abang kak ipar aku sebab tv depa clear dan besaq kira jelas la aku nak tengok peluh-peluh jantan player kita) terus bukak fesbuk cari ni..


sayang apek ketat-ketat taw. keh keh keh

nasib sangat la ada dia yang banyak selamatkan gawang gol kita tadi. kesian gak aku dok tengok dia marah-marah defend tadi..

ermm sabar ye bang jangan marah-marah I tahu U tertekan nanti balik I tolong relaxkan U yea..walamak nak bagi relax macam mana ni???cepat google!!

Sekalung tahniah jugak buat rajagopal (macam dia baca blog aku pulak) yang gila cool masa malaysia dapat gol. kalau aku konfem berjoget-joget dah tepi padang tu. ala joget aserehe tu. 



Omaigod!


dah-dah la tu menggedik sama-sama lah kita panjatkan kesyukuran kepada Dia ye. Usaha dan doa kita kepadaNya yang membuatkan kita sebagai juara.

amin..

Yang dok bising prum prang prum prang tak puas hati tu cukup-cukup la yea. Dunia tahu siapa yang menang. Peace!

12 comments:

Hasrol Nizam said...

we deserved it :D

Pendapat anda?
i got free t-shirt from altimet.!

Muhammad hamizan bin yusof said...

ak jerit masa gol brother safee (trus panggil bro)sampai gelas kt warung tu pecah..haha.

Abang Jonni said...

dgn lebat aku mengomen.... yahooo... m'sia menang...

liyanaziz said...

ehemmm.. x yah la tenangkan apek tu.. nanti i tau la nak handle dia macam mana.. hakhakhak.. tetibe ark?? kikikiki.. tahniah malaysia!!!

DuniakuAbstrak said...

weeehhooo!!!

-telordibasuh- said...

hehhehe....oooo die pon stalker apek hahha

hamzah ian said...

dah kalah kalah la kan.. arghhh

eiffel said...

adess...semua larik nak kan apek...xperk..ko amek lor...

mimizuzuhaha said...

'rmm sabar ye bang jangan marah-marah I tahu U tertekan nanti balik I tolong relaxkan U yea..walamak nak bagi relax macam mana ni???cepat google!! '

haha siap nak google..dah jumpa ke?

hiro said...

yeyyyyy,

Fahim 'n Alin said...

hahaha

ramai betul like page pami 2.. folo blog awak

n i k l i s a said...

tau xpa. nak tayang2 artis pulak.
apekesssss?

boyfriend