27.5.11

Nora Elena

Cerita ni aku syak bakal tip top saing-saing dengan Adamaya jugak nih, sapa yang tak tengok cerita ni sangat rugi oke! (padahal aku dok menganggur ni tengok cerita Kau dan Aku pon rasa best oke tipu sangat, aku fak cerita kau dan aku)

hero dia Aaron Aziz, tak meleleh pulak tengok badan dia yang taf tu, oke tak yah tengok badan la nampak macam aku ni gila seks pulak kan. tengok muka dah la muka. kau tak rasa hensem ka mamat ni? fuuuuuuuu bagi aku cukup hensem dah ni. kulit tak putih sangat tak gelap sangat memang taste aku la ni. hahah 



tapi sayangnya dah jadi suami orang. -_-
so tak boleh nak lebih-lebih menggedik macam aku menggedik dengan remy ishak. woha


Heroin dia, kalau aku cakap tak cantik macam menipu pulak sebab bagi aku dia ni tak mekap pon nampak cantik. tak mau komen lebih-lebih aku jeles kang, tak memasal saka anjasmoro tu datang hasut aku suruh guna-guna kan pompuan ni. peh

ehh aku dapat tau update dari twitter yang minah ni adik Sam Bunkface rupanya. oke fine aku tak suka Sam..-_-

**********

Cerita ni dari novel Kasih yang Suci dan aku rasa aku penah baca novel ni sebab aku kalau beli atau baca novel mesti nak pilih novel cerita lepas kawin punya. kebanyakan novel aku pon memang cerita stok lepas kawin macam Bicara Hati, Pergilah Sepi, Kau yang Satu dan banyak lagi la dan paling latest aku beli dan tak abis baca lagi novel Terlanjur Mencintaimu. Nanti la aku tulis entry pasal novel ni.

Bagi aku cerita cinta lepas kawin lagi best dan lagi romantik sebab kalau cerita sebelum kawin ni aksi dia tak boleh lebih-lebih, eceh menatam apa yang lebih? haha lu pikir la sendiri lol. tapi kalau baca blog akak geli rasa macam ohh realiti sangat berbeza dengan novel. (- -!) baik baca ja novel tu buat sedapkan hati ye dak. kawin tu nanti-nanti la pikir macam mana nak sedapkan dia. haha

*********

Tadi masa aku tengok nora elena, aku dah dapat idea dah. Nanti lepas kawin, aku nak buat-buat tido atas sofa. lepas tu mesti laki aku kendong masuk bilik kan kan kan, kalau dia kejut pon buat-buat tak reti je tak yah bangun. takkan dia nak biaq aku tidoq sorang-sorang kat depan kan. mesti dia angkut aku masuk bilik jugak keh keh keh

tapi agak-agaknya dengan kondisi badan aku yang dua kali ganda lagi besar dari encik buncit ni boleh ke dia kendong aku?? hmmmm konfius jap



p/s: apa gelak-gelak kau ingat muka aku ganas aku tak romantik ke? muka legend tapi hati ni kiut tau.

15 comments:

Amoi said...

dah tak minat slot Akasia selepas drama Manja Lara.

Myra Arshad (: said...

penah tgk sekali cerita ni dah best. wuuu~

EZAN IDMA said...

kompem die angkat punye. syg katekan :)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

make sure bakal hubby tu x kurus kering. nnt tkt dia plak x larat nk angkat hehehe jgn mare

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

DuniakuAbstrak said...

harapan ayue..harapan..realiti bukan macam novel..hahaha

Kap said...

forklift sewa banyak.
dukung dukung sakit pinggang :)

Liyana Aziz said...

bahahahhaha.. baca novel jugak ek kak?? agagaga.. pinjam! malas dah nak beli novel sebab x de duit bebeno..

x tengok nora elena, ok rugi di sini...

part kendong mengendong tu, kita serupa... =p

halimatul aznan said...

aku tengok cita ni ayue. sweet gitew ;)

shafinaz (: said...

Bicara hati ? best best bestttt ! :D

♥CIK SHA♥ said...

ahahaha..mana ang tau aku dok gelak?

serius aku leh terbayang part ang cakap macam mana encik buncit nak dokong ang yg dua kali ganda dari dia tu..bukan aku bayangkan ang..tapi aku terbayang diri aku..sebab macam sama je kondisi kita..bhahaha..

syuhada mokthar said...

sangat best cite nora elena ini dgn gandingan pelakon yg mantap sekali huhu..

mesti tgk cite ni xleh miss hehe..
sbb nk tgk seth tan n nora..
sweet sgt ^^

nn said...

cari cari novel tu tak jumpa. member cakap tu novel lama. huhu. suka tengok nora eleena tapi tak sabar nak tau ending! :D

athirahzaki said...

novel kasih yang suci tu sumpah best!!
sweet doh elena ngn seth tan hik hik hik

daddyzkool said...

tak berapa ikut drama ni...

mameramni said...

em..psal yg last 2 ak slalu ckp kt bakal bini ak...klu ak xlarat angkat n xlarat kejut jgk..mmg ak tarik ja kaki dia msuk bilik..

boyfriend