30.5.11

Episod Akhir Cinta Melody

Fine! aku tengok cerita indon tapi macam aku cakap la aku takkan follow lama-lama walaupon dalam entry ni aku beriya sangat kata cerita ni best kan. Cerita dia kat tv sekarang ni dah mula nak meleret-leret, Elang tetiba jatuh sungai sebab kena tolak dengan Ajeng iaitu seorang perempuan di ulangi kena tolak dengan perempuan. hadoih lembik punya lelaki. So Melody tak boleh nak kawin sebab ingat Elang tu dah mati..teeeeetttt


Selamat la Elang tu tak hilang ingatan bagai kalau tak memang aku maki lagi pengarah tu. eceh berani pulak.

Bila aku dengar ada rumors mengatakan nanti Elang takkan bersama dengan Melody terus aku macam nak cari episod akhir cerita ni.

So here we are


Oke meh la aku singkatkan kalau korang malas nak tengok kan. Ending dia macam haram, ni pendapat aku la sebab Hero (Elang) orang lain tetiba last sekali Melody tu kawin dan cinta dekat orang lain (Raffi). Memang what the bangang la kat aku sebab aku follow cerita ni. padan muka hang ayu padan muka. dem yu!

Dah la si Raffi tu tak hensem takde badan ketak-ketak takde hidung kembang eyh. grrr lagi la tak semangat aku nak tengok dowh. Bongok ja cerita ni nyesal betol. Pengarah pon bangang, apa la salahnya ending dia Melody akan tetap dengan Elang! tak pun bagi la watak Raffi tu hat muka elok sikit tak dak la aku ralat sangat. haishhh


"Jap jap sekarang ni siapa pengarah? aku ke kau?"

Abah kau la! kau buat cerita nak bagi orang tengok ka tak?




Sekian entry amarah aku sebab layan cerita indon.

14 comments:

Azwan Azmi said...

hahaha!! sila layan lagi cite indon..aku lepas cite bawang beso bawang kecik (putih merah) terus mls layan indon.ending mcm sampah je..citer meleret-leret..

shafinaz (: said...

hahah , layanzZZZzzzz

FarhanaDr said...

Nasib baik 36 episod jek. Huhu. Kalau beratus, mau meroyan kot.

Itu ke Raffi. Ada gak nengok kat iklan. Huhu.

Syahbinar Shuib said...

xkan kot ?? nsib baik laa x ly sgt cita ni.. huhu.. err.. akak x lyn cite MariMar ke ? :D

myMOONyet said...

nasib baik kot aku tak layan cerita indon :P

DuniakuAbstrak said...

rasakan....rasakan...haha

Aisyah Kay said...

Tlg cari kan last episod marimar n bg review skali. Hehee :D

Mr Syafiq said...

erm, tengok kat youtube jer. hehe

safiyyah osman said...

hahahahaa..semangat sungguh hg noh ayu..wei ritu hg ckp pmpn indon muka mcm aku cerita nie kan..mak kepada melody tue kan?ahahaha..awat mak..aku nk melody.. muka mcm aku..ahahaahha

EZAN IDMA said...

hahah nasib bek tak penah layan. kikiki

nHanie said...

huhu...hari2 kot tgk...ingat bile elang da hidup balik dapat la diorg bersama...cissss!!!! patotnye dia buat la 2 ending kalo nk sgt ending cam lain dr lain...sayang2..ape motif dihidupkan balik watak elang? untuk buat kite sume sedey dan sedey ke? *xsedey pon actually* haih... tensen...lagu da sedap...pelakon dah hensem....tapi xmatching la hero n heroin....coyyyyy!

Sheeda Minhaj said...

criter cinta melody(aku lagilah tak tengok) ni kira oke lagi lah kot banding ngan citer safa & marwah yg haram jadah tu..music bckground jeh lebih..citer melalut mcm serabut..harem!weh nyah..blog anda seronot

Ini Kisah Tia said...

grr ~ dah menyampah bila tengok endingnya . ingatkan elang dengan melody . kesian elang .. huhuh !

~RizaL~ said...

tp lagu ost cite ni best gila.. ari2 aku dgr.. hehe mai singgah baca entry panas..

http://hanyaaku91.blogspot.com/2011/05/kalau-hot-perlu-kew-nak-kutuk2-org-tak.html

boyfriend