1.5.11

saya kipas susah mati (die hard fan) 24:7 dan Gula-gula

Eh aku pon mengambil tahu jugak hal-hal berkaitan dengan artis-artis Korea ni. mungkin la aku tak minat sangat dengan K-Pop, tak tau pasaipa aku kureng sikit tengok K-Pop dok menari-menari sambil nyanyi lagu bahasa yang aku tak paham. Cerita korea pon aku jarang tengok, cerita yang betol-betol best dan menjadi bualan ramai tu aku akan tengok la. itu pon memang azab la nak abiskan episod dia. (-_-") ye la cerita cinta semata-mata larat ka nak habiskan 18 episod tanpa henti? tak kuasa aku hai.. baik tengok fringe ada gak pekdah.

Tapi hari ni aku ngan member-member feeling korea sebab kami pergi makan dekat SeOul Garden. apa jadah kimchi ka apa yang orang korea dok makan tu. ha tu pon aku telan gak tadi. alah rasa sayuq ja pon. mak sendiri masak jugak yang best. Lepas tu kononnya nak sambut birthday EG la. sebab dia dapat makan free kot!! grrr marah betol aku tau sebab dia tak payah bayar..nanti masa birthday korang pegi la seoul garden tapi kena bawak 6 orang member la baru birthday girl/boy tu dapat makan FREE..

ok ini adalah kondisi selepas..sebelum dan semasa tak berapa sempat amik gambar. masing-masing sibuk melantak! 

Kalau kat area Johor ni aku tau ada kat CS JB ni ja..turun dari wayang korang akan nampak kedai ni. Mamat-mamat waiter pon boleh tahan hensem. Boleh la takat nak cuci-cuci mata. Nak kata muka macam korea tu jauh sekali la...

yang tak pakai tudung tu nama dia EG birthday girl. saja ja aku highlight tang tak pakai tudung..haha  dia punya cerita memang banyak la kalau aku nak story dalam blog tapi yang tu nanti-nanti la ekk..

cuba kira ada berapa bijik pinggan diatas meja ini..ni baru separuh meja kami duduk, haa dah kira darab dengan dua pulak..

satu-satunya gambar noranizan mohamad ala yang mulut masin semalam tu.


Makan kat sini boleh melantak sampai kau muntah balik sebab dia takdak limit. Harga boleh runding dengan tokey kedai ehh bukan harga dia agak berpatutan kalau pegi makan pada hari weekdays. Kalau anda masih bergetah maksud aku masih student anda diminta untuk bawak kad matrik sebab ada student price di sini.

Best tau dah la bole feeling-feeling korea, tak percaya tengok ni..

haa yang tengah tu vokalis kumpulan gula-gula yang pertama, tapi dah kena buang atas sebab-sebab tertentu

amacam sama tak sama tak?


Alolo comel betol kan? rasa nak bagi makan penampar pon ada..

nampak kan kami sangat suka group ini sampai buat lep-lep (baca: love)

badan taf gitu..solekan tu ala-ala pontianak sundal malam, memang sengaja solek macam tu kan kasik efek daring sikit. posing diorang ni memang mahal. motif?


sebab aku pon ada potensi untuk buat posing macam tu tau!
perghh aku rasa aku boleh masuk dowh group ni..kah kah kah

sebenarnya aku dok tercari-cari lagi ada ka laki-laki dalam gambaq tu posing macam hanak?


Oke serius macam kimak..tak larat kami dok pung-pang mengutuk M-Pop nih. Masa first time aku tengok poster diorang ni memang "Wadafak!" meniti dibibir, senggama apakah mereka ini menayang dada yang tidak mantap? badan penoh daki? kaki pendek macam ayam serama? anda ingat anda hot? anda ingat anda orang korea pakai seluar pendek nak mampos? dan mengapa mesti lelaki buat muka comel begitu? macam pondan baru keluar dari belukar tahu tak?


memang la lantak korang nak posing macam haram sekali pon. tapi tahukah anda tanpa kami, anda tidak akan kemana ? berapa kerat sangat la die hard fan korang tu (kecuali Hanak Asaari dia memang minat gila kat hampa sampai like fan page kat facebook. kemain betol)

serius shit ubah la personaliti anda dari feeling korea itu ke feeling malaysia balik sebab aku nak muntah oke nak muntah..

akhir kata..kalau ramai orang like entry ni memang aku nak buat profile picture la gambar posing 24:7 tu..haha

13 comments:

Miss El said...

hahahaha. aku suke giler gambar kau posing macam 24:7. tergugat diorang. ;D

+d.O.Y.A.h+ said...

wowwwss, comel mcm abam tuhhhs posingleeee

♥CIK SHA♥ said...

aku vote ang masuk group 24:7 tu weh..sesuai..smart ah gambaq ang posing tadah tangan+pegang kepala tu..suwiiiiiiiitttttttt gila!

bhahaha..

hamzah ian said...

ayu paling cun

nur hidayah isa said...

posing akak tu paling mahal. tergugat 24:7 kalo tengok...

DuniakuAbstrak said...

ketiak tu cover sikit

ghost writer said...

nih memang lebih dari sinis nih...SINIKAL BERLAGU K-POP!haha!

eh,wujudkah group lelaki ala-ala K-POP tuh,macam tak caya jer kewujudan dowang.mesti mak bapa dowang tengah menangis tengok gaya ek...ape de hal!

ramlah melaram said...

HAHAHAHA tersembor taik hidong bila baca entri neh. wokokokokk

AyuE SurihanyOt said...

aku mmg klu boleh nk masuk group tu...

Aujinz said...

hahahahha.. mengucap panjang bila aku tengok gambo tue..

wakakakaka

myra yusreena said...

ohhh..siryes ade iras2..bole da join d club..HAHA

Puteri Iqa Izyan said...

dieorang tuh cumel sume. tapi lagi baik dieorang jadi diri sendiri ;)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

boyfriend