4.6.11

I love U Gambit

Hamagad Gambit, I love U tau kenapa u nak angkat jari tengah kat I pulak? u ni kan buat video klip romantik pandai (romantik ke???) tapi nak romantik-romantik dengan blogger tarak kena pulak kan. Oh baidewei I tak kenal sangat pon U ni tapi lepas blogger-blogger banyak cerita pasal u. terus meletop tau. Hamagad orang dah bagi u pemes letop-letop pon u nak maki orang lagi. ishh u jangan jadi kacang lupakan kulit kang orang campak kulit kacang kat muka u baru u tau.




Oh I dah tengok tau video klip media prima ehh prima yin ke ape nama dia, tak kisah la yang I tau Shah Jaszle I ada jugak la dalam tu, agak berapi jugak hati I ni sebenarnya bila dia berlakon dalam video klip u tu. apa u bukan tak tau I ni peminat setia cerita Asmara walaupun I tak follow sangat cerita Asmara tu tapi I tau gak la dia berlakon. U ni sumpah I tak tau U berlakon cerita apa. pstt I dengar u berlakon cerita X-Men betol ke?? Hamagad macam mana I boleh terlepas tah?

I taknak komen la kan apa yang u post dekat twitter u tu tapi kan u tau tak u sebenarnya memperbodohkan diri sendiri. dan u cari pasal dengan blogger? wadahel? u tak tau sekarang ni orang lagi banyak baca blog dari baca newspaper tau. Hamagad silap besar la u ni.


tapi I tetap love U tau Gambit...serius I love U.




I love U sebab bagi I tengok ketiak hitam prema yin. serius I terpaksa tengok dua kali video klip U semata-mata nak tengok ketiak hitam dia.

first time I tengok versi English, sepatah haram I tak paham tau. ye la I dok fokus kat video suami isteri u ni. hamagad..suami isteri la sangat kan.

*******************************************

Macam mana la orang boleh perasan ketiak hitam dia tu. jenuh jugak aku mencari. dem dem habis ilmu aku tapi aku pon bengong jugak nak tengok ketiak hitam tu ja boleh rewind banyak kali. kah kah kah nampak macam sengaja pon ada jugak. rosak rosak.

11 comments:

ARC™ said...

eleh gambit. ko buat video pun sebab ko nak duit kann...booo

nama je saifullah

honey amour said...

hahaha..sume org panas hati ni..

unieMARKS :) said...

hee , terlanjur kata tak boleh tarik balik :)

♥CIK SHA♥ said...

ko ni kena p buat spek super power la ayu..punya la obvious ketiak hitam minah tu..wakakak..

Ries Lee said...

serius, dia tak profesional.

Anonymous said...

Hahaha..wei time aku tgk vdeo tue gn husband aku..dia ckp "ee..ketiak pmpn tue hitam muka pondan.."Hahahaha..

To gambit : i fuck u double middle finger..tlg makan kismis la gambit oi..bukan makan taik..sanggup blakon watak bodoh..sbb duit..lagi bangang kot..arah vdeo klip mcm bodoh..dok buat hebat..kahkah..

Ok dah emo..haha

Bye.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

ada link Arc la~

Awww~

EZAN IDMA said...

hahah ketiak hitam. kecoh ar gambit

YanaMIB said...

ce baca mingguan hari ni..gila berlagak ayt dia..and shaz jazel *aku xreti eja nama dia..amerika sgt..* pun kutuk blogger.."sy cari duit dgn blakon, begitu juga blogger.." aa gitu la ayt dia..jum muntah ramai2 =)

zool said...

Mu 'Amerika ' Gambit.. Nama pun Gambit dah cam katun X-Men plak.. semua nak ikut amerika dah... ntahlah.

Cik Ca'ah said...

ehh,yang si gambit tu nak hingaq2 apa kehal? dah memang betoi hang tu buat video tak senonoh. kalau buat benda2 amal kebajikan tak dak la org nak kutuk hang cenggitu.

boyfriend