19.6.11

Semudah 123!

Hujung minggu aku kalau aku tak lepak atas katil aku akan lepak kat meja study (meja study kau jangan memain), jadi aku banyak menghabiskan masa dengan tengok cerita, online, bukak email. 3 benda ni wajib! tapi selalunya time bukak email tu perasaan kecewa akan muncul membuak-buak. sigh!


Ok biarkan saja perasaan kecewa itu sekarang ni aku nak mintak tolong korang sikit yang setia membaca blog aku yang tah pape ni kan. alololo korang la follower paling suwit tahu? rasa nak pelok cium gomoi-gomoi pon ada. keh keh keh aku nak mintak korang tolong like gambar kawan aku ni. alaahh kalau korang selalu baca konfem kenal dengan Hanak ni dah berapa banyak entry aku asyik mention nama dia ja. Dia ada masuk pertandingan untuk bakal-bakal pengantin ni. Dulu aku penah buat entry masa dia bertunang. So nak mintak korang tolong like je pic dia k. Senang je semudah 123 tau. Korang boleh ikut step kat bawah ni.


Step 1

pastikan korang memang tengah login facebook.

Step 2

klik link ini dan like page tersebut.
https://www.facebook.com/pameranpengantin

Step 3

then pegi ke link ini untuk like photo kawan aku ni.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=232493656778490&set=a.227905127237343.68704.186380094723180&type=1&ref=nf

done..see semudah 123 kan. ok aku sayang korang lebih muuaahh muuaaahh


*berharap kalau aku dah promote kat belog ni untung-untung ada orang tu belanja kenny rogers ke, nandos ke dan ape-ape je la kan janji bukan mc D ngan Kepsi. haha demand!

kawin cepat lepas tu dapat anak 2 orang boleh la datang kenduri aku pulak. haha

6 comments:

EZAN IDMA said...

ahhaha saya dah like dah pic ni sebb ali rasha kawn sy suruh like. eh. awk dan ali rasha kenal kah?

AyuE SurihanyOt said...

ali rasya????ermmm tak kenai..hehe

EZAN IDMA said...

haha. mungkin korg berkawn dgn org yg same :)

myMOONyet said...

dah like!!!! heheh ^^

O'gosh said...

nape anak hanak tu 2 orang baru nak buat kenduri ayue....lama tu..

AyuE SurihanyOt said...

thanks mai..syg ko lebih muaahh muaaahh..haha

lambat lg ogosh..nak simpan duit beli rumah,kereta,lampin anak,baju anak..<---kemain lg nak beli sesiap

boyfriend