25.6.11

Wordless Sabtu

Pedulik apa aku kan aku dah tak sabar nak post menantang ni kang aku tunggu hari rabu benda ni dah jadi lapok pulak. lalala~



feeling sepah menang semalam macam feeling bola sepak malaysia menang lawan dengan indon dulu perghh berdebar-debar kot (walhal aku satu sen pon tak penah undi). mungkin sebab saingan yang diberikan oleh Jozan amat hebat, ye la diorang punya undian sangat kuat kot dari minggu pertama tapi lawak yang diorang sampaikan biasa-biasa ja. Apa-apa pon sepah memang layak dapat title maharaja lawak sebab performance diorang yang agak konsisten setiap minggu. Jozan lawak bila aksi spontan tapi bila dalam program diorang agak berusaha keras sampai benda tu jadi tak berapa nak in dengan jiwa penonton. (tak tau la klu korang gelak jugak pasal benda yang tak lawak kan). apa-apapon Jozan dengan Sepah tetap dihati hanya Amir saja dikaki.

Dalam banyak-banyak peserta paling untung adalah Nabil sebab duit dia paling banyak. Kalau aku jadi dia memang dah hepi habis dah duit tak yah kongsi dengan sesapa haha..

Ok akhir kata baik punyerrrr~~

4 comments:

Cha sahaja said...

sepah mmg best la..tp kan,mamat mcm dh kurang je kan..mcm x lawak sgt..

Mr. Uzair said...

HAHAHA. tajuk dia sumpah tak tahan.

tapi ada betolnye juga. lama-lama basi.

GaRy™ said...

hahaha...bagus sudut pandangan ayue... orang lain tengok nabil kalah, tapi sebenarnya duit beliau paling banyak... hehehe~
gary follow cne..jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif~..

rotashia faizal said...

sepah best sangat.. tambah2 time dafi datang tu.. hahah

boyfriend