14.6.11

Shopping Online

sekarang ni mood aku tengok barang shopping online. jangan tak tau sekarang ni bercambah dah orang berniaga pakai online ja kain baju ni. bukan apa senang sikit nak menipu harga, customer pon takdak nak mintak diskaun-diskaun dalam fesbuk ni. kalau tak mesti kau pernah nampak komen-komen macam ni kat fesbuk

"kak takde diskaun ke tudung ni? saya tengok macam dah koyak rabak dah kain dia"

"itu fesyen dik, jangan jadi bengap sangat tak tau fesyen, cuba bergaya macam hana ilyani ehh hana tajima sikit" 

"jangan nak hana tajima sangatlah kak. dia bukan nak tolong akak dalam kubur nanti"

ok ni macam dialog nak terkena muka sendiri so kita berbalik kepada shoppink online tadi. dari ekseseri kepala sampai la ke kaki, fully set boleh beli online cuma aku tak nampak lagi la orang jual bra dengan sepender kat fesbuk. kalau ada aku menangis dulu kot.


sekadar gambar hiasan. padahal memang saje nak letak. 


So saja la aku tengok-tengok, ermm tengok je la kan nak sedapkan hati sebab tak boleh beli. nak dijadikan cerita  aku tengok la jugak shawl dan tudung masa kini. hmmm menarik. tudung hana tajima saja dah cecah rm30 hengget. tudung rumpai laut rm28, tudung ikan duyung (hamagad takde nama lain ke nak bagi?) pon rm20 ++ jugak. Dah tudung pon herga macam tu baik aku beli tudung biasa rm10 ja. ohh ya aku memang kedekut pon, tipikal lah kalau tak kedekut bila kau nak kaya raya?

Dan lagi satu ada tudung nama Rozita Che Wan. pelik aku rozita che wan pakai tudung ke? tapi logik lagi la sebab dia pompuan cuba kau bayang Mawi pakai tudung?

Nauzubillah....


ye la aku jeles sebenarnya sebab takdak tudung nama Ayue Surihanyot. dem it!

***********************

dah tido esok kerja!


5 comments:

O'gosh said...

ada la orang jual spender bra sume....lawo pakai tudung tu..meh ajar sket..leh wat g kenduri...lalala

AyuE SurihanyOt said...

O'gosh: ko belit je..aku bukan pandai sgt main taram je tu..

EZAN IDMA said...

tudung rozita che wan? cam haremmm ;p

DuniakuAbstrak said...

tu semua bisnes semata-mata

Cik Ca'ah said...

haha. a'ah depa ni suka hati ja buh nama,padahal nama retiss tu yg depa guna tu bukannya pakai tudung pon. sampai nama drama pun ada gak. apa ntah,tudung air mata maria? kalau tak silap la.

boyfriend