18.6.11

Playboy buruk

Memang la bila muka orang tu buruk kita tak boleh nak salahkan dia, sebab buruk-buruk muka dia tu pon tetap ciptaan tuhan yang maha esa tapi kekadang tu la kan, aku sangat tak boleh terima bila lelaki bermuka buruk tapi boleh lagi nak buat perangai macam setan. kau tahu perangai macam mana? ha macam ni.


1) ada awek cun (fine kau tu buruk ok buruk), boleh pulak kau nak tangan-tangankan awek kau. hello bro kalau lu hensem sekalipon wa memang panas dengan lu tau sebab suka-suka hati lu ja kan nak pukul-pukul anak dara orang. Mak bapak dia pon tak pernah terajang dia, lu pulak nak buat diktator lebih pehal.

2) ada awek yang baik gila,setia nak mampos tapi dah sampai 4  tahun bercinta lu curang keluar dengan minah lain siap bertepuk tampar lagi haa. perghh berasap wa dengar beb. dalam facebook bukan main berhadis bagai tapi lu pon kaki pompuan jugak kan, berbulu tahu mata wa baca status lu. alasan lu keluar dengan pompuan lain. "ala dia temankan i beli sepender je" hotak lu beli sepender. wa sumbat mulut lu dengan sepender lu mau?

3) lagi satu dah la muka buruk, mulut pulak bau longkang najis. sesedap hati lu je kan nak maki-maki anak dara orang. belom kawin lagi dah pandai nak maki-maki lepas kawin nanti nak jadi apa plak? ohh tangan pon dah berani nak naik inikan pulak mulut kan.


Mak ayah lu tak ajar ke macam mana nak respek orang beb? wa kalau muka lu hensem macam Aaron Aziz ka Fahrin Ahmad ka wa tak kesah sangat beb lu nak playboy tapi ishh wa malas la nak cakap lebih-lebih kan, better lu ubah la perangai setan lu sebab wa nampak muka dengan perangai pon dah lebih kurang dah..


yang perempuan jangan nak jadi hamba cinta sangatlah. korang ingat lelaki macam ni boleh buat suami ke? belom kawin dah berani maki-maki, nak naik tangan bagai. cinta kepala hotak apa macam tu. cinta tahi jimbit. Once lelaki ni dah tinggal kita, dah pijak maruah kita jangan sesekali nak biarkan dia menyeksa kita untuk kali kedua. Yes maybe dia dah berubah, dan insaf. so what? cukuplah kita maafkan segala perbuatan dia tapi untuk menerima balik cinta dia, say sorry to him. Beb, you deserve much more better than that. Kita pon masih ada maruah, sedangkan adinda evans pon tahu maksud maruah tak kan kita tak tahu? so benda yang lepas tu biarkan lepas bak kata jep sepah barang yang lepas usah dikenang. kalau dia nak playboy ka play the shit ka lantak dia lah. kita  ni teruskan dengan kehidupan kita k.

********************************

"baik muka hensem perangai sial sama ja dengan muka huduh perangai lagi nak macam sial. dua-dua aku menyampah. senang cakap playboy is saks!"

sekian entry emosi dari insan bernama aku..


10 comments:

wawan said...

awat kak hg marah sgt ni pasaipa?

Tan Tin Ton said...

saya pun x suka laki yg macam ni.
bukan nak mengata pompuan,
tpi pompuan pun mcm ni jugk
muka haram x cun
prangai playgirl
entah tempat mana laki2 bleh suka dia =='

ecah mashuri said...

kalau dah dasar gatai tuh.gatai jugak.anti ngan playboy.!!!

shafinaz (: said...

Lelaki mcam nie mmg layak kena gilis dgan lori petronas -,- <-- fuhh emosi baca entry nieh hahah .

♥CIK SHA♥ said...

mak oi..berangin berapi sungguh..garangnya hang weh..huhu..


jimbit ke?bukan gambit eh?kui3..

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

EZAN IDMA said...

omg ayue, dis entry remind me my exbf la. tak hensem mane pon tp ya allah panas baran, pastu persn hensem. choi. naseb baik da clash n tuhan tunjuk yg die tu pns baran ;p mmg setuju sgt la dgn entry ni!

Dr. Siti Hamidah said...

ayu..sapa? sapa?..

AyuE SurihanyOt said...

wawan: aha ada la kat manusia yg aku bengang..hoho

tan tin ton: pompuan pon ada gak perangai celaka mcm ni..

ecah: welcome to the club..

shafinaz: ok kau lg emosi..haha

cik sha: sama la tu jimbit ke gambit ke..haha

ezan: asal kau kaple ngn org buruk wei??kau tu cantik. dah nmpak mcm beaty n the beast lak kang..tp xpe dh clash kan..tehee :D

dr. siti: nnt esok kita smbang kat ofis..=p

O'gosh said...

sapa la yang kene maki ni..padan muke dia...huhu

boyfriend