2.6.11

Cara meningkatkan follower dan trafik blog anda

First time kot aku bagi tips pasal blogging ni, bukan senang tahu blogger cun femes macam aku ni bagi tips macam ni. Bukan tak nak share tapi aku takut la kang orang cakap aku riak pulak, tapi bila aku tak nak share orang cakap aku ni kedekut tahi hidung masin la, haji bakhil la, taknak tolong bangsa sendiri la. fine lepas ni aku buat segmen bersama ayue surihanyot pulak okeh. eyh~ macam pernah dengar pulak kan.


So macam mana nak naikkan follower anda yang seciput itu.


update entry letop-letop seperti "i'm not a virgin anymore", "ada aku kesah takde dara", "aku nak masuk neraka suka hati aku la kau sibuk apasal?" dan sewaktu dengannya.

ha kalau lelaki jangan bengap sangat buat entry dara memang aku caci tahi la macam tu. ni ada seorang contoh penggila trafik update entry baru "Kesah apa aku bukan teruna" kau tengok lah follower dia ada berapa? dasar perut boroi tapi dalam hati ada taman memang tak nak kalah.


itu je tips aku tapi jangan lah bodoh sangat pergi ikut, kang aku suruh makan tahi kau nak makan jugak la? pikir la kalau taknak orang maki takyah buat,  kalau kau dok jilat bontot blogger femes pon orang maki jugak. kalau kau kutuk orang pakai tudung tapi kau tu lagi teruk sebab tak pakai tudung pon orang maki jugak. alah biasa la tu manusia mana pernah senang tengok orang senang. asyik nak maki saja, agak-agak maki tu buat sup pon boleh rasanya. bayangkan orang maki "ayam" boleh jadi "sup ayam", kalau orang maki "babi" jadi "sup babi" ye dak. kalau orang maki "pungkoq"? erm pandai-pandai kau lah.


tapikan babi apakah lagi ramai orang follow blog adinda dari follow blog aku. baby baby

10 comments:

myMOONyet said...

dah kata MOFASAD, perut boroi tak boleh nak di sorok kn :P

wawan said...

hahaha ko try ler cite psl junior skk bermain basikal dan hampir dilanggar oleh senior sendiri..mesti trafic ko bertimbun2

♥CIK SHA♥ said...

ahahaha..baby baby..sengal betol la ayu nih..

Lady RaRa non-illuminati said...

buleh aku tambah satu lagi?

senang ja nak jadi pemes walaupun entry tahap najis

buat baik dengan blogger-blogger pemes, jadi kawan, jilat pungkoq semua..

confirm cepat ja dapat follower bila blogger pemes link blog kita..

*wink*

http://aniesandyou.blogspot.com said...

yg penting niat kita..publish entry tu utk apa

Cincin tunang

EZAN IDMA said...

haha betol. baik follow belog ni . kakaka. adinda kene banyak dberi kaunseling

Eena Arrina said...

haha...adeh2...no komen..haha

Razil Tahir said...

best la entry nie... :)
thanks for sharing... :)
ahahahahah

fredd said...

hahah. lawak2

sule chand said...

terimakasih informasinya, saya akan coba tipsnya,,

boyfriend