2.11.10

Biadap dalam sopan

Oke setelah bantal ku basah semalam lalu aku pon mesej nizan, ajak dia beronggeng kat jusco kejap tapi tak jadi sebab aku dapat taw bas encik buncit pukul 6.30. Jadi aku pon meminta belas kasihan nizan untuk bawak aku teman encik buncit kat Sri Putri. Terok sangat dah aku rasa, menangis macam orang mati laki gamaknya. Padahal balik KL je pon, entah pasaipa aku tacing sangat semalam.

Sampai ja Sri Putri, bergegas aku mencari encik buncit konon-konon nak buat suprise kat beliau bahawa aku akan datang menemaninya. Dari jauh aku lihat dia sedang bersembang dengan seorang uncle india ni, wah-wah-wah aku datang pon dia buat tak taw ja kan, rasa nak balik kolej telan megi pon ada jugak waktu tu. Aku bersabar, kesian pulak tengok uncle tu rancak berbual.

Aku pon sembang-sembang la dengan nizan sementara menunggu,dalam masa yang sama aku menjeling tajam kearah encik buncit. Seolah-olah memberi signal "tak paham-paham lagi ke nak datang sembang dengan awek sendiri"..

10 minit kemudian dia datang dekat aku, sambil tersengih-sengih mintak lempang. Aku tanya la sembang apa dengan uncle tu. Dia tak maw bagitaw, dia kata nanti-nanti dia cerita. Maybe sebab uncle tu ada kat situ kot. setelah tangkap-tangkap gambar, gedik-gedik manja dengan encik buncit......


Uncle tu pon blah nek bas, aku pon senyum la kat uncle tu sebelum dia melangkah pergi. Dengan muka penyibok aku pon tanya la encik buncit sembang apa dengan uncle tu kot-kot dia bagi rahsia teknik kamasutra ke ehem mana la nak taw kan.

Padahal uncle tu bagi petua nak kempiskan perot. Adehh sangat taboleblah aku tengok perot uncle tu dengan encik buncit lebih kurang sama ja boroi..(-_-")

Lepas tu encik buncit kata uncle tu tanya dia, awek U yang mana satu? encik buncit kata la yang pakai baju lengan merah tu.






"OOo tak sesuai la dengan U, awek u tu gemok, U kurus saja"


tak ke rasa nak bunuh diri?biadap sungguh jawapan uncle tu. sabar je la aku. dem dem. gemok sangat ke aku ni?gemok ke?tolong jawab sikit!

26 comments:

hamzah ian said...

lu kurus... har har har...

sinis tak?

AyuE SurihanyOt said...

sinis gila hamzah..

♥CIK SHA♥ said...

erk??no komen boleh??hahaha..

weh..ok je tu..janji encik buncit sayang ko..ape ada hal badan kurus ke gemok..kan kan?

cik kotak said...

hahahahhahaha!
weh, seyes ke uncle tu ckp mcm tu?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

xda la gemok sangat...

berisi jer

hehehe

DuniakuAbstrak said...

hidung kau gemuk

dada kau gemuk

yang lain kurus

zam.enol.arep said...

biasa org2 mcm ni kita tak panggil gemuk. kita sebut gempal. ulang suara. GEMPAL. ulang suara. GEMPAL. ;]

J. Abdullah said...

uncle tu hidup lagi sampai hari ni? kenapaaaa?? lu tak cukup pantas.

plumpy.tootsie said...

kah kah kah!
uncle tu dh lme hidup gamaknye.

gemuk lh comel doe.

tp gua tgk lu takde la gemok mne pun.

*Miss Geli^ said...

la..pacik tu punya jujur pun kena marah ka?hahhahahah


ye la ye la..mana seswai kan..ko cantik kan??hahahhaha

ARC™ said...

haha cilake punye uncle lol

eiffel said...

kurus ker???asal aku tgk cam lbh kurg sama jerk???????????


apakah aku buta atau smua ni photoshop semata-mata????????

eiffel said...

oke..aku jwb soklan ko tuh...



x ayu...ko xgemok..ko xkurus cm aku jerk...muahahahahaahahaaaa



larikkkkkkkkk

MOFASAD said...

kah kah kah!!

MELAH said...

kurus ker gumuk?


gumuk ker kurus?


gumuk kot...

AyuE SurihanyOt said...

dem semua nak menjawab aku gemok lah ni...grrrr

hentakbelipat said...

gila makan dalam tuh

Tipah said...

betul ke hang makan meggi je ayue???

tapi elok start jaga makan skrg, hang dah kahwin dah takde can nak merasa slim lagi seksi dpn laki. dinner at 6pm mlm toksah mkn. dalam 3 bulan lu boleh kurus. percayalah. wa dah buat. jgn ambil nasi langsung, mee2 sudah. gua ikhlas ni. kurus gua suka sama2, gemok lu sorg2 sudah~

Selamat Berjuang kawan!

buDAK keCIK said...

ala, kn ko kata pkcik tu pn spesie bf ko: perot buncit~!

xnk ngaku la yg dorang tu teetttt
hee

mat hensem said...

sama je dua2 x kurus ak nengok...
got tendency to expand the size..hahaha

jiwa amat fluorescent said...

same je dua-dua..xde beza pon...
got tendency go expand horizontally..harharhar

liyana aziz said...

kalau nak jawapan jujur
= badan ko sedikit berisi tapi lebih kurus dari aku sendirik

kalau nak jawapan tipu
=wah, kurus la, macam mana dia leh cakap macam tu?? tapi at least ko kurus sikit dari aku!

muahahahahahhahaha
jangan marah haaa

Azwan Azmi said...

siyes ko selim melim ayu..haha

maisyara Pot! Pot! said...

tp ko gemok tak leh lawan aku punya gemuk lagi xD




* pehhh! kejam uncle tu xD

Frodo Baggins said...

alaaaaa positip sikit. mana tau unkel yg angker tu saja ckp cam2 sbb terjtoh x cinta ke kat lu?? mana tau ...

pikir positip.
entah2 beliau nak jual produk
juzmet ke apa2.


hahhhhhaha

Azman Hui Hui said...

gua gemuk..


kna minum justmate nih

boyfriend