5.11.10

Papanda Garang

Blur sekejap tak taw nak intro macam mana entry ni. hehe anyway entry ni khas untuk Ash Arc kerana kesudian beliau meneliti aku punya html blog semata nak letak button facebook like tu. Aku try banyak kali nak letak button like tu tapi tetap tak berjaya (tu la gatal sangat amik template entah datang dari mana hala) so nasib la tuan punya blog !ARC13! yang hensem lagi kacak bergaya ni sudi mencemar duli menggodek-godek design blog aku.(dan-dan nak puji hang kan ash, sebelom ni aku tak penah pulak nak puji,nak buat macam mana aku kan melayu)

Mula-mula tu aku pon bangang jugak pi email segala coding template aku. hahah malu ehh padahal kena invited dia jadi admin ja pon.huhu aku mintak maap no menyusahkan hang. nasib hang la kenai manusia yang bangang pasai coding-coding ni. basic C pon aku dapat B- tu baru basic taw belom C++ lagi, selamat kos aku tak kena amik. fiiuuu 
MySpace

di cilok dari blog encik panda. http://www.arcx13.com/

Hah hampa dok cangak apa lagi tekan la butang like baru aku ni..:p ingat senang ke orang dari obersea nak buatkan. special taw nyah. wewiittt kenyit mata sikit.

Thanks bro. hang lah lelaki yang paling kacak dan terhebat sekali di galaksi ini. (tang kacak tu jangan percaya sangat)
tetiba rasa sayang kat hang lebih.hahaha



15 comments:

ARC™ said...

muah muah!!hahah

eiffel said...

buton like tuh hnya klik kt tajok jerk kn

Nadia H. said...

eh x kena amik c++ ke?
asal aku kena belajar dua2? basic ngan c++ kena amik..
tp aku dpt a, lepas ni boleh la mntak tlg kt aku plak...

hahahahaha..blgak giler..

AyuE SurihanyOt said...

arc:: cium2 gak baik2 sikit kang aku kena penyepak dgn bini hang mampos aku..haha

eiffel:: erkk..ya kot..hang ni kan aku dah bgtaw aku ni bengong sikit bab2 nih..


nadia:: aku tak kena..ermm yela ko hebat aku ni biasa2 saja..

hamzah ian said...

tak nmpk pun butang like

AyuE SurihanyOt said...

hamzah:: hang kena pi kat permalink..

DuniakuAbstrak said...

'penyegaran'

hahahaha

BM betul

refresh sudah...

liyana aziz said...

sudah ada butang like la! maju maju maju ke hadapan lagi... kak yu, yana sendirik pun x de butang like tu.. =p

plumpy.tootsie said...

seriously kalau gua chatting je kt bwh tu,kantoi lah identiti ku.

LOL.

Fitrihadi said...

macam pernah ku lihat tapi di mana ya?? ermm perasaan je kot...

hiro said...

yue2, gua pun nk dipromot..hii

maCy said...

maju.. selamat maju~~ ;D

Aujinz said...

nak jugak.. nak jugak!!!!

ARC™ said...

ko penyumbang trafik aku harini ah ayue :D hepi btol aku

AyuE SurihanyOt said...

haha..takdak hal lah..

boyfriend