27.11.10

Video miming pembangkit nafsu

Fenomena apakah ini dok buat video miming-miming ni?

gua tengok video tu kat facebook sambil korek hidung...

terus terbantut nafsu nak korek tau..dem betol.


tapi lantak ler kan. selagi dia tak kacau hidup gua apa gua ada hal.

ye la kan ke nak menaikkan semangat budak-budak sekolah rendah tu, motivasi dengan ceramah bagai tu macam makan nasik tengahhari berak tahi keras waktu petang. useless. budak taknak dengar tapi kalau video cikgu terloncat-loncat memang budak-budak suka tengok. apa orang kata, budak-budak sekarang ni kena pakai reverse psychology kalau tak takde la budak-budak pilih klcc kan kan kan.

gua nampak apa matlamat dia, serius gua nampak.

tapi yang gua betol-betol tak puas hati bila.....


waktu ni mula la kawan pon gua macam taknak mengaku dah. cuba la jangan nak menipu sangat, gua cukup cannot go bila orang menipu nih nak-nak kalau member sendiri. kalau orang kata muka gua macam Lisa Surihani, gua boleh gak tersipu-sipu malu. ehemmm



carutan Ayue Surihanyot,

"blogger yang hebat terletak pada penulisannya bukan paras rupanya"

28 comments:

hamzah ian said...

gua jgk kena.. arghhhh

AyuE SurihanyOt said...

at least gua ada idea nak menulis..keh keh keh ok gua kena smbung study..

IN said...

gua pun tak paham dengan cikgu tu. gua rasa cikgu tu suka mencapub. tapi memang betul kata lu, selagi tak kacau idup gua, lantak r cikgu ni nak buat apapun.. yang penting, anak murid tak bikin hal..

AyuE SurihanyOt said...

kalau aku ada anak aku taknak dia jadi cikgu kpd anak2 aku..

MOFASAD said...

kenapa hamzah naik dekat wall ko tu gua tak pasan?

kalau pasan gua dah like dah!

AyuE SurihanyOt said...

mofasad:: cilaka..muka aku tak sama mcm dia oke..

LORD ZARA 札拉 said...

aku suka ayat last tu~

XD

budak UTM gak?

Fiffy said...

hahha ya betullll

reverse psikologi.

kalau budak2 dgr dr fadzillah kamsah ke, hm tuah ke yg bagi ceramah sambil makan, xde nye dorg nk dgr. sekurang2nya dr shida ni sambil2 mcm tu dia nasihat.

haik. dah abes exam dah?

AyuE SurihanyOt said...

ehhh lord zara dtg blog aku..hehe


yup budak utm..

Aujinz said...

hahhahahahhahha...
hahahaha...


koh koh koh
uhuk uhuk

hahhahahahahahhaha..uhuk..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

sy tak tau nak komen ape..
tpi sy bajet hot..
lalala !
npe kat snie semua gua gua..
seram ! gengstar !
gua takot bai !

Entry Terkini !!
1. Suke dan Benci
2. Mesej Berantai
3. Free Porn Movie

maiMOONyet said...

hamizah ain tu tak sedar muka dia macam mamat comolot dekat KLCC pavilion tu. hikhikhik ^^

AyuE SurihanyOt said...

maimoonyet::erkk aku tak cakap..hehe

DuniakuAbstrak said...

hahahaha betuL dol..ada 60% persamaan...

apesaL aku pon tak perasan gak

weh cikgu shida cun pe..

hehe

AyuE SurihanyOt said...

ayul:: hotak kau..sekeh kang..

nadia said...

jap2..
aku nak renung ko sikit..
ade tak iras2 cikgu shida..
keh keh keh

AyuE SurihanyOt said...

fiffy:: aku tak abis exam lg..ni tgah bermlasan nak study..hoho woit..tu aku perli la..haha


nadia:: ckp je la ada iras lisa surihani..aku tak marah punya..

Heidi Shafiq said...

hahaha.. nak yg hot je.. amboi..

Hellioz said...

hhhgggghhhhhh...

ape c shida tu buat?
miming?

tapi gwa suka benda ni

"blogger yang hebat terletak pada penulisannya bukan paras rupanya"


macam tau2 je gwa hebat



n hensem

gyahahahahahahahah~

Hellioz said...

oh, lu rindu gwa ke?

jom gwa blanje roti john
nak?

bayu timur said...

hahahaa...best2..

Nurulbadiah Lai said...

aku rasa cikgu shida ni..ramai xsuke die sbb die siyes cam xbetul je buat video tu..

tp aku bet..sume student2 die sayang n suke die..
kalu nk kire..time aku sekolah rendah dulu..kalu ad epart2 yang nyanyi2..part yag giler..2kau mesti suke dan ternanti nantikan cikgu tu dtg mengajar..dulu time akus ekolah..teacher aku mmg giler2 la..sellau cerite2..nyanyi2..sampai aku suke giler subject engliash..sbb teacher tu la..

eiffel said...

er...aku rasa memg ada iras skit2 ler ayu!!!

ko ptot bangga tau...

Ain Zulaikha said...

hehehehe... kesian...

tp cikgu ni memang lawak.. terbaik gila level konfident dia nak tunjuk kat orang ramai.. hehe

hanna iymeera :) said...

hehe, cikgu shida nih besa je, mak hanna ckp tak mcm cikgu pon, haha

4umyfans said...

lawaklah cikgu shida tu...
kamu tak cuba buat macam cikgu shida tu?

_________________________________
new entry < http://koriieleys.blogspot.com/2010/12/yakin.html

elmog said...

dia ada something yang dia nak sampaikan. aku rasa macam kesian dia dikondem. bukan dikondomkan. mungkin cara dia annoy kot.

kenapa lisa selalu dimana mana?
cemburu tuli aku.

halimatul aznan said...

ayue, betoi la, muka dy ada la cket2 mcm hang. tapi tak pa, yg penting hang lagi cun drpd cikgu syida ni.

boyfriend