3.11.10

Kadang-kadang kita boleh luahkan rasa hati ini

Dah nak abis-abis semester ni, wajiblah sekiranya ada event-event yang memupuk semangat setiakawan contohnya babique,dinner yang harus pakai baju liplapliplap dan jugak event-event sempoi seperti makan nasi ayam penyet bersama-sama dan berjogging dipetang hari. Cakap pasal jogging ni kan aku tengok macam trend pulak kat utm ni, asal study week je amboi mak aihh ramai bebeno jogging petang-petang kalau waktu kuliah adalah sejemput dua yang nampak dok mengsasakan badan tu. 

Mungkin mereka memegang cogankata hidup sihat otak cergas. Bila otak cergas boleh la dapat A dalam subjek LAB PROCESS CONTROL yang hanya SATU JAM KREDIT tu. Tu la kau ayu malas jogging kan, dah la gemok otak pulak lembab, tu kot sebab kau dapat A- dalam subjek LAB PROCESS CONTROL yang hanya SATU JAM KREDIT tu.

ohh tu je yang aku nak cakap kat entry ni, ingat nak update pasal malam bbq tapi tertulis pulak pasal LAB PROCESS CONTROL. terus mood tercampak ke laut.

heh. komen kasi membina semangat sikit. gua tengah down gila babi ni. babi pon tak penah rasa down macam ni kot. Ohh lagi satu jangan komen alah 1 jam kredit ja pon tak efek lah result kau. coihh memang lah tak efek tapi kelas subjek ni dah macam 3 jam kredit taw!dah la pointer pon sejemput. 

10 comments:

Azwan Azmi said...

ala kau ayu kita hari2 senam mulut.iaitu dengan makan

NAJ HEBAT said...

oh babi.


gua kasi semangat ni..


go go go.. ale ale ale

hamzah ian said...

babi ape citer pasal exam? gua bace blog nak relek tension..

tau macam mana nak kire tension?

ah.. lu engineer..

plumpy.tootsie said...

hamzah ian.
saya suke komen anda.

DuniakuAbstrak said...

hahaha sekarang musim org keciwa

maisyara Pot! Pot! said...

hekhekhek... ni yg seram aku nk sambung belajar ni...

nurasewel said...

aku pon penah rasa cmtu,sumpah tension gila babi.kalau boleh rasa xnak amek je exam tu.

tp mengenangkan masa dpan aku redah gak dgn penoh semangat!! yeah,go baby go!! dan ahernya aku pon bjaya.. :)

cmne? smangat x dgr cter aku? haha

eiffel said...

ko g mkn vitamin A..t ley dpt A...muahahahahahaahahaaa

Chybee said...

down kenapa pulak? update la psl bbq!!! makan2 i like! :p

hiro said...

lek2...

boyfriend