6.11.10

Perihal seorang GAY

Pernah tengok kaple-kaple dok bersayang-sayang dalam pesbuk?
(selalu sangat dah)

Pernah tengok pompuan tayang lurah dendam dalam pesbuk?
(banyak je)

Pernah tengok pasangan kaple tayang gambar cium mulut, main lidah geli-geliman bagai tu?
(kadang-kadang)

tadi aku tengok profile pic pesbuk LELAKI COMOLOT LELAKI. memang sengaja nak capslock baru lah nampak hot story sikit ye dak?

ingat nak letak gambar gay search2 jumpa gambar ni, kan comel ni. 
comel la dari gambar laki cium laki, tak rasa nak muntah ke?

waktu aku tengok tu. oke dia saja kot buat-buat daring dalam gambar. manusia kan ramai yang gila sekarang tapi sekali aku baca wall dia.

betollah dia gay. siap panggil bi cayunk lagi taw so romantik yu..(damn aku pon tak dak bi sayang taw)

pas tu aku stalk blog dia pulak, ahh sudah pandai pulak cakap syukur,tuhan,puasa(tp ada gak yg kantoi tak puasa depan makcik sapu sampah)

isi-isi blog dia??mesti lah luahan rasa cinta dan sayang tahap dewa kat boyfriend dia. hadoih dah mengaku ada tuhan tapi buat jugak benda-benda songsang macam tu. kalau masa aku baca tu aku tak taw entry tu untuk lelaki tak pe la jugak. kira saing-saing la nak jerit.

"OMG..sweet gila laki ni!terharunya entry untuk awek dia"




tapi masalahnya aku dah taw awal-awal entry tu untuk lelaki. tak ke macam nak jerit...


"wadefak la woi!"


yang paling tak boleh belah tu muka diorang boleh tahan hensem taw nyah bukan muka cam longkang atau muka orang pecah rumah. muka ada la sikit-sikit iras zack zukhairi OMG zack zukhairi tu tak tahan!! tapi i tahu zack tu straight ehem~*gatal


Dah ada blog gay macam tu wajiblah ada komen-komen berapi dari anon kan, macam-macam ceramah la diorang bagi tapi takde plak mamat tu nak balas. hoho dan ada jugak komen-komen manja dari yang sama spesis dengan mamat ni.lol

Lepas tu aku pi stalk blog budak-budak yang komen tu plak hmmm sama jugak gay, dok bersayang-sayang lepas tu tayang gambar family pulak. arghhh kesian la kat mak bapak korang tu woi!!!

Pelik betol aku, benda gay ni macam benda biasa pulak bagi diorang. kot iye pon ko tu gay tak payah la ko cerita kat semua orang, tak payah la ko tayang comolot kat pesbuk tu (tetiba stim. hahah bodo). adoih first time oke jumpa spesis macam ni. nak keji pon tak eloklah takot nanti terkena pulak kat keluarga kita sendiri (nauzubillahminzalik). apa pun doa lah mereka kembali ke pangkal jalan.

firman Allah dalam surah al-Mu’minun, ayat 5-6
dan sebuah Hadis Rasulullah s.a.w. yang bermaksud: Seorang lelaki janganlah melepaskan nafsunya kepada seorang lelaki di dalam sehelai kain dan seorang perempuan janganlah melepaskan nafsunya kepada seorang perempuan dalam sehelai kain (Nail al-Autar, 6:16).


Allah dah melarang sekeras-kerasnya hubungan sejenis ni. dah ada yang halal kenapa nak cari yang haram jugak?manusia tak pernah bersyukur.

haa ni nanti mesti penuh komen nak link fb dengan blog dia kan? sori no layan! haha bukan apa aku tak maw la blog dia dapat traffic tinggi hari ni. *waklu dan yang paling penting tak nak la ada fan page "I hate si Polan bin si Polan sebab dia gay" kat fesbuk nanti. *taboleblah

budak skk boleh mintak kat ANA Talib. dia yang bagi link kat aku. hahahahahahaha

oke sambung buat slide presentation. hari isnin ni nak viva oiii boleh senang hati lagi nak online. sesapa nak roger aku sila roger YM ekk. pesbuk dah tukar password tak leh nak login dua tiga hari ni.*bajet nak fokus kat thesis.lalalala~

15 comments:

nazalya said...

aha..
i like2..
saje jer golongan ni dedahkan perihal homo mrk kt public..
menca'pub' pown ader gak..

DuniakuAbstrak said...

haha

kau tak faham

aku je yang faham perasaan dia

awwww

hahahahaha

plumpy.tootsie said...

wadefakk.wadefakk.
euwwww...
sbb ni lah gua xbpe nk laku.
damn.

~fais~ said...

hahaahahaha
mesti la..dowg 2 owg yg encem..
law owg yg cikai2 xkn dowg nk buat psangan..
dowg nie laki ttp laki...
lumrah laki nk awek lawa..
so???
'awek' dowg 2 pon msti la..encem..
huhuhuhu

Nadia H. said...

ha aku skk,ana talib tu sape? hee..

hamzah ian said...

i tak gay tau.. awww

Faizal n Fashitah said...

Dunia dah nak akhir zaman. Tapi bende ni actually lama dah kat Msia ni. I still remember taun 1989 kat KL dorang ada club n pub. Kalo tak silap, Blue Boy Club. Cuma sekarang ni je nampak menonjol becoz dah ada facebook, ada blog, etc..

AyuE SurihanyOt said...

ermm yg penting kita doakan diorang balik ke pgkal jalan..

hiro said...

yue-yue, blog ai nnnt nk sharing porno lah...sweet tak ai?

Encik Tikus said...

gua gay

Azwan Azmi said...

aku selalu jumpa fb gay..tapi fb lesbian je tak jumpa lagi.. kalau blog gay diorang nak tulis pasal ape ek? konpius aku

Amoi said...

aku tak ada masalah dengan gay ni.

must be something sampai pilih jalan gay ni.

just put yourself in their shoe.

AyuE SurihanyOt said...

amoi:: hehe..bagi aku setiap masalah pasti ada penyelesaiannya so wlu apa pon sebab diorang utk jd gay, itu bukan alasan. as long as dia seorang muslim dia harus tahu batas-batasnya..(aku pon bukan baik sangat, cuma kdg2 kena saling mengingati)

sesiapa boleh betolkan jika aku salah..=)

Fareez Abdullah said...

ape nak jadi dunia skrang ni..
p/s:lawa profile kak ayu..baru perasan lawa..hehe.

J. Abdullah said...

diorang mesti salahkan naluri punya. naluri beb naluriiii.

boyfriend