15.11.10

Trend orang bercinta zaman sekarang

Zaman sekarang ni orang bercinta bukan main lagi kan. Holamak kalau kat U saja macam-macam versi dah aku dengar, setakat mati beranak anak luar nikah pon dah kira biasa..eyh? so aku bukan nak sembang pasal orang buang anak ke ape ke tapi aku nak sembang perkara-perkara yang cannot go la bagi aku untuk pasangan kekasih ni..


1) Tak boleh cakap dengan lelaki/perempuan lain
Sumpah i tak cakap dengan dia, dia yang datang cakap dengan i taw, i sikit pon tak pandang dia..amboi mak kemain lagi kan nak kena cakap dengan u je. U ingat kerajaan ada buat universiti 1 jantina je ke? 1 Malaysia ada la.


2) Stok boifren pukul girlfren
Ini dua-dua sama-sama bengap, ewah bang sesedap ja kan nak pukul anak dara orang?mai nak pukul adik pempuan lu pulak apa lu rasa? yang pempuan pon agak-agak la. aku tahu cinta kau kat laki tu ibarat "u jump, i jump" tapi kalau kau mampos dia nak ikut mampos sekali ke? tepok dada tanya selera.


3) Bila bergaduh segala jenis makian mak nenek keluar
I tahu u all semua pandai berbahasa enggeris. ye la kalau maki dalam bahasa enggeris takde la nampak buruk sangat seperti "U are such a PIG" kalau ditranslatekan "BABI LAH KAU NI" haaa sopan kan? Ni sebelom kawin dah gaduh-gaduh sambil mulut dok terkeluaq perkataan romen-romen macam mana kira kalau hangpa bergaduh lepas kawin nanti?? tak memasal anak tanya "Bapak, bapak son of the bitch tu ape haa?haikal cari dalam kamus tak jumpa pon". Menggelabah la kau nak bagitaw kat budak kecik tu.


4) Tidak boleh ada facebook
Facebook ni laman soSial jangan nak mengada buat akaun facebook ekk I tak suka! kata encik boyfriend kepada aweknya sambil tangannya sendiri dok kelik profile facebook awek seksi mana entah. Dia boleh ada facebook tapi awek dia TAK BOLEH ADA FACEBOOK. apa kejadahnya? tak kuasa aku nak layan kalau dapat pakwe macam ni.


5)Tak boleh ada friendlist jantan/betina lain dalam FB
U nak create akaun facebook suka hati la, tapi i tak nak ada kawan pempuan/lelaki dalam facebook U. Deyy..balik dok rumah tengok tv je la kalau dalam facebook pon ngade-ngade nak kongkong.lol


Kalau ikutkan banyak lagi yang aku rasa cannot go tapi benda ni ja yang aku dengar dari orang sekeliling aku so kalau ada lagi aku sambung okeh. Dan terlatest yang paling buat aku teruja sekali bila tengok video kaple nih.


pandai-pandai la korang cari video ni sendiri lagipon dah bersepah orang share kat facebook. Saja ja aku amik part paling daring sekali, bagi nampak efek orang awam dengan kereta lalu lalang dekat sebelah depa ni baru nampak macam luar negara sikit ye dak?? Ini pon aku tengok 4 5 6 kali sebab nak ambil angle baik punya. Jenuh jugak la nak menahan gelora asmara. jadah?? habis ilmu aku satu sem!


23 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

macam lancau je ni.... tak leh belah ye, aweks tu yang start cium balaks dia. murah betul! =.="

♥CIK SHA♥ said...

bebudak sekolah tak cukup akal..huh..pompuan tu yg murah sngat p cium laki tu dulu..konon ubat la taknak laki tu tinggl die..bodoh tak bodoh la kan..

Fiffy said...

wakakaka teringat aku kawan aku. mcm ni la dia menderita kerana pakwe dia over lahanat punya jeles. last2 putus gakkk. wakaka

hamzah ian said...

kah kah kah.. comolot rasa camne eh?

mimizuzuhaha said...

video panas nih..

AyuE SurihanyOt said...

maisyara:: haha..no komen..=p


cik sha:: ngeeee...semoga diorang kawin cepat la kan..


fiffy:: nasib la kawan kau putus klu bersama jugak mcm mana...haha

nurayunni said...

aku da tgok video tue..gile..

DuniakuAbstrak said...

kawin terus takyah cinta2 ni...

nadia said...

belum kawen bagai..
nak sekat macam2..
pigidah!

AyuE SurihanyOt said...

ayuni:: hoho..masa aku tgk video tu meremang bulu roma aku taw...


ayul:: eehh...ko nak kawen tros ekk..



nadia:: tahu tak pe..dah kawen cam ne plak???

plumpy.tootsie said...

hai saya pandai berbahasa inggeris juga.


dan ini untuk mereka,

"you are such a fuck."

audio said...

Such a fucker!..

Biopolymath said...

Semua ni sebab insecurity! Kalau nak bercinta lah percayalah kpd pasangan sendiri! Amanah kat mana? Belum kahwin adakan bagai2 sekatan tak payah teruskan hubungan. Mengongkong betul ni.

Cik Su said...

daring woo

Cik Akma said...

sumpah geli org dlm video tu. moga dibukakan pintu taubat. tahu malu sikit.

*ade kwn yg kene kongkong. bf dye tak bg sorang LELAKI pon dlm frenlist fb. cm siot kan? adesss~

amaLina said...

fuhh.. setuju 200% ngn yg num 1 tuh. *pengalaman senirik~

liyana aziz said...

gilo daring dia comolot kat public.. sambaq petir tau la! apa kes x leh cakap dengan jate/tino lain?? mencik!!

saya_arief said...

video tu...
@#$%^&*()
sengal seyh..

Heidi Shafiq said...

aku masih suci.. x penah comolot..

Amoi said...

budak2 baru nak naik.

aku syak laki tu banyak duit. tu yang aweks dia sayang tinggalkan dia.

haha~

Wawan3y. said...

haha suka entry neh,tuh lah jadi bila tgk org len kapel, depa pon nak kapel jugakkkkk. padahai . . . .. . . haehh. mnyusahkan msyarakat ja.rosak2

nEuR0 shEwAzni said...

nk kumen nk kumen !

1)bleh klu xde nk mgada lembut lentok mcm nk ngorat aku dgr aku sekeh kepala

2)aku pkul dia blk

3)x gduh pn ade kua maki2 jgk . haha

4)wajib ada !

sorry miss mencapab

athifah saidi said...

gile panas budak tu.
tak tau jaga maruah melayu n islam.
huhu

boyfriend