3.11.10

Bila saya tulis entry ini saya berharap akan dapat makan Kenny Rogers

Orait-orait-orait hari ni nak update pasal info-info terkini yah. Makcik-makcik pakcik-pakcik yang terasa dirinya muda jelitawan trang tang tang boleh lah membaca menatang alah ni. ni aku tolong member aku punya pasal, beliau ajk publisiti tapi beliau takde blog,oke takde kaitan. Beliau ingat blog aku ni femes nak mampos(fakta yang tak relevan) jadi beliau mintak tolong aku publishkan pasal menatang ni. Kalau ikutkan hati malas je aku, tapi encik amir amni ni main hutang-hutang budi pulak.


"dengki la 2...
lupa ka budi aku masa aku jd ketua tingkatan dulu??..
aku ikhlas time 2 memimpin kelas...
pas tu boleh pulak hang senang2 lupakan suma 2...."



eleh setakat angkat buku cikgu masuk kelas pon dikira terhutang budi ke??hampeh tol, nak tak nak layan je la bekas ketua tingkatan aku ni. ehh macam lama pulak tak sebut ketua tingkatan. Ketua Tingkatan kan selalu kena buli. ekekekek oke tak maw buang masa. lets cikedout.

Dah nama pon CHALLENGE so benda ni mesti la jenis game yang berlumba-lumba. YC ni adalah pertandingan antara mahasiswa dari Universiti tempatan dalam bidang perniagaan dan keusahawanan. Jadi kepada korang-korang yang berminat boleh lah rujuk ke blog berbahasa omputih ni. Baru la rasa barat sikit baca bahasa amerika kan. 

http://ychallenge2010.blogspot.com/

Kalau dah malas nak baca boleh la ngorat-ngorat nombor yang tertera dibawah ni. Jangan risau takde nombor fon aku pon. korang mesti beriya-iya nak ngorat aku kan?*pengsan!

Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi peserta, anda boleh menghubungi:
kantha (014-913 8861) / Desiree (012- 959 8871) / Nor (013-740 8184).


oke selesai. amer!aku nak set kenny rogers satu!!!!


ni gambar amer masa belom baligh lagi. eleh bajet comel lah kau. aku lagi comel oke.

4 comments:

hamzah ian said...

menatam apa ni?

maisyara Pot! Pot! said...

kenny rogers tak sedap! ape kata ko kasi je aku kenny rogers tu ;P

plumpy.tootsie said...

ok,aku pulak yg terliur pdahal bru baca tajuk je tu.LOL

DuniakuAbstrak said...

ciss kau peras ugut dia makanan ke?

hahaha

boyfriend