10.1.11

Heh sangat tak setuju lagu ana raffali menang AJL

Tengok tajuk pon dah boleh agak content entry ni apa. hoi hoi memanglah aku tak setuju dia menang! apakejadahnya penat-penat mengadap tv 3 jam tapi last-last yang menyanyi lagu melayu tapi macam nak loghat london celup pulak yang menang.

"What the siti nurhaliza betollah!! kenapa mesti ana raffali??"

hoi-hoi aku tergamam,terkedu,terpaku kot! lol

mana lagu Selamat Malam? mana lagu Sofea Jane? mana lagu Cinta sempurna?

hoh! sangat-sangat tak puas hati oke.

ceh kalau kau tak puas hati pon macam la juara AJL tu boleh tukar ye dak??

Maybe la  kan dia punya lirik tu best, tu sebab menang kot. hoh cepat google lirik!

persembahan paling hampeh aku rasa shahir kot. sebab ada pembaca sajak yang langsung tak best tu. tak dak sajak majak tu lagi bagus kot. stended budak sekolah menengah masuk pertandingan nasyid boleh la dok sajak-sajak ni derr..

tapi nasib kau hensem shahir, perghh cair jap. berani betol nasha aziz tampar muka U kan?? nak I tampar balik tak? *pang

14 comments:

liyanaziz said...

tolonglah, tolong terima kenyataan ana menang! aagagagagagaaga.. terpaku jugak sebenarnya.. hahahhaha

Faizal n Fashitah said...

Tak best la Anugerah Jualan Langsung malam ni. Ntah camne la Ana Raffali bleh menang.

miss cendawan said...

haha .. tau takpe !
tapi kan .. drummer meet uncle hussein tu mengancam jugook kan ?
wahaha

Firdaus said...

hehehe..yela,takpela...
mungkin rezeki dia..
tuah ayam nampak dikaki,tuah ana rafali nampak di....?(sambungkan...)
nampak di juri la...

DuniakuAbstrak said...

sedap der lagu ana tu..keh3

hamzah ian said...

ana rafali tu sape?

eiffel said...

-.-" lirik 'tolong ingtkn aku' tuh besh lor!

ketua juri m.nasir kot...msti ada sbb kn

Miss Faten said...

miss cendawan : saya pun tersuka dgn drummer meet uncle hussin~ Hihi.. ;p Hensemkan beliau.. Hehe..

buDAK keCIK said...

weyh. ak geng ngn ko la.
sbb ak pn x suke si ana rafali tu mnang. lirik dia haram jadah ak nk phm.

faizal tahir lg layak kot. sgt layak~!

jiwa amat fluorescent said...

haha..kesian kat ana raffali..ni kan juara lagu..mmg dy nyanyi x berapa nak best..

tapi ni juara "LAGU"..bukan juara PENYANYI...klo juara penyanyi..mesti ana xkn menang punye..

hehe..=))

jiwa amat fluorescent said...

haha..kesian kat ana raffali..ni kan juara lagu..mmg dy nyanyi x berapa nak best..

tapi ni juara "LAGU"..bukan juara PENYANYI...klo juara penyanyi..mesti ana xkn menang punye..

hehe..=))

Zul UnicBoyz said...

ana rafali menang AJL?

six.september =_= said...

Takpa lah FT tetap juara kat hati aku

kah kah kah

maiMOONyet said...

serius aku tak setuju dia menang. damn! dah ler chelsea kalah T____T

boyfriend