11.1.11

Hidup ni kadang-kadang kita rasa berputar

5 hari cuti tanpa henti amat tidak bermakna jikalau dompet serta akaun bank kosong tiada duit. lagi rasa nak carut bila tiada assignment atau apa-apa input yang boleh disumbatkan kedalam kepala otak ni. rasa macam kosong segala-galanya. tido awal bangun lambat pon takde orang nak kisah, nak-nak pulak bagi kaum-kaum hawa yang uzur ni. Bilik pon rasa macam tak terurus sebab asyik melingkar atas katil tengok siri naruto. cuaca pulak saing-saing nak kasi mata stim setiap masa. tapi dalam hati tetap meronta-ronta jadah apa duduk dalam bilik macam binatang berhibernasi ni.

nak update blog pon jari rasa beku, ye la hujan memanjang kat UTM ni. semua jadi beku tau, otak beku, jari beku, kaki beku.

hoh lama-lama macam ni mau rosak urat saraf aku.

ada sesapa nak update belog ni untuk aku? ingat! bukan senang tau nak dapat tawaran update blog femes-nak-mati yang dah capai 500 follower ni. 500 dah bai kalau korang updatekan untuk aku, letak gambar comel korang ke dalam blog ni, syumpah memang kejap je nak kejar follower zack zukhairi. wahhh 

ok cepat roger aku!! aku serius ni bukan main-main.

14 comments:

♥CIK SHA♥ said...

hebat hebat! 500 tu..setengah dari seribu..^_^

ARC™ said...

apekesss bagi org updatekan hahahha

weh weh ko abru 5 hari
ko bayangkan cuti 4 bulan cm aku xde wat ape....

hamzah ian said...

aku nak

adrinaqamarina said...

betol. setengah dari seribu. hehe.

wah tawaran menarik ne.

plumpy.tootsie said...

wa tak minat.blog sndr pun tak terupdate nk tlong update kan untuk org lain.kah kah kah.mimpi lah kalau tibetibe wa offer diri. -.-'

*Miss Geli^ said...

oran gkalu dah kawen, sangat suka musim ujan ni..asal ko tak ske plak

Rara Nasiha said...

rosak la blog kau nanti kalau bagi aku yang updatekan. hehe

buDAK keCIK said...

ak~! heh. kalo ak tlg update utk ko, jwbnye mmg xde org nk bc la blog ko nih. gagaga

tp kalu yg part nk letak gmbr comel ak sambil buat mulut muncung2 bagai tuh, mgkin blog ko akn setanding ngn zackzukhairi. kahkah

buDAK keCIK said...

ak~! heh. kalo ak tlg update utk ko, jwbnye mmg xde org nk bc la blog ko nih. gagaga

tp kalu yg part nk letak gmbr comel ak sambil buat mulut muncung2 bagai tuh, mgkin blog ko akn setanding ngn zackzukhairi. kahkah

DuniakuAbstrak said...

jadah ape ni weh? pe kaitan dengan hidup berputar?

iedchan said...

update la..walupun sepatah perkataan..hehe :P da jadi 502 da follower ni

Latifah said...

nak menyemak jugak kat sini boleh?
sebab tak tau nak komen apa...

~ya ampun~

AyuE SurihanyOt said...

cik sha:: aha..lepas ni boleh la masok blog paling femes..lol

arc:: habis kuat kematu je bontot kau tu..haha

hamzah:: OMG..hamzah ian nak tlg updatekan..buleh buleh..

adrina:: amacam ada bran???hahah

plumpy tootsie:: entahnye lu pon dah jrg sgt update..apasal lu??kawin ke ape..haha

miss geli:: akak..saya mana kawin lg..klu dah kawin mmg dok bilik tak keluar lah..

AyuE SurihanyOt said...

rara:: aku dapat rasakan jugak mcm tu..keh keh keh

budak kecik:: aha boleh ja..sila la sila letak gambar byk2 kat blog aku ni..

ayul:: kau cuba baca balik..mungkin kau akan nampak kesinambungannya..

iedchan:: ohh apasal la kau follow blog ni..blog ni takde apa yg best pon melainkan tuannya yg cun..percayalah..

latifah:: boleh ja sila la menyemak..nanti tlg sapu balik ekk..

boyfriend