6.5.11

Cinta Melody

Bila balik rumah ada mak aku wajib tonton sinetron indonesia ya, wajib gitu..so hari ni episod first cerita cinta melody ganti cerita kejora dan bintang. benda-benda tipikal yang aku cakap dulu dalam entry ni wajib ada jugak bila aku tengok cerita ni. Orang kaya bercinta dengan miskin, tetiba jadi imsomnia dan bla bla bla. benda basic oke basic. watak jahat? konfem jahat nak mampos.

Tapi aku nak tengok lagi cerita ni sebab


1) hero hensem, bagi aku la hensem jugak mamat ni..ka sebab putih ja dia hensem? ye la putih kan cantik. ehh putih kan hensem..

sekali aku tengok tak hensem sebab hidung kembang tapi dah pat lima nam kali tengok hensem jugak mamat ni.

2) Heroin cantik. cantik tang rambut dia. maybe aku suka sebab rambut dia pendek kot. ye la kalau pelakon pompuan ja mesti nak rambut panjang. cet bajet hot sangat ke rambut panjang wei? eceh asal tetiba emo nih. sengal.

sumpah gua cakap dia rambut pendek lagi cantik, ye gua tau la skirt pendek dia pon cantik. kawal sikit nafsu serakah tu.


3) Lagu tema cerita ni best dowh. tajuk Aishiteru (aku cinta kamu).. aku rasa ni sebab utama aku tengok cerita ni. eceh padahal baru tengok satu episod. haha rentak lagu ni best, lirik pon best, suara pon so so la best jugak.


Masa ending episod satu ni heroin pelok hero..perghh tak macam laju pulak episod 1 dah pelok-pelok kan..semangat la aku nak tengok episod 2..haha

oke fine dah nama tengok cerita cinta-cinta tipu la korang kalau tak mau tengok adegan romantik-romantik. tipu tipu tipu tipu.....haha

6 comments:

myMOONtel said...

aku dah insaf nk tgk cerita indon. nyesal tengok cerita cinta marshandah bagai -,-"

Puteri Iqa Izyan said...

best kan? heee ^_^

ghost writer said...

nih yang aku rasa macam nak jadik indon balik nih..

nama.aku.lynn said...

aishhh..sana sini cakap cter ni bestt..ni buat den xsabooo nak balik kampung nih..haihh..

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

saya suka cinta melody! =D

Munie Blushious said...

haha, syok gak la citer ni, mse tgok gambar rmbut pnjang tu cm xkenal, tp tgok pic rambut pendek bru kenal.. mmg cute dgn gigi dy tuh.. cun la gurl tu..

boyfriend