26.10.10

Ada aku kisah sapa Fida Aisyah?

walawess..melebih-lebih pulak aku ni, tajuk macam nak cari gaduh. haha tak de betol la aku tak amik port sangat pasal sape fida aisyah tu, aku follow dia pun sebab dia ada kontroversi dengan zack dulu,woha gila jujur aku ni. haha tapi sedikit sebanyak aku mengagumi lukisan dan gambar yang di claim sebagai dia punya. tulisan kat blog dia aku tak into sangat sebab terlampau melankolik terbelit-belit lidah mak nak baca taw nyah. aku pernah baca 1 atau 2 entri ja dalam blog dia so takde la rasa tertipu ke jadahnya. apa-apa pon sabar je la ekk kepada yang rasa tertipu lagipon sapa suruh korang percaya bulat-bulat. ayat-ayat dekat entry aku pon kadang-kadang ada ja menipu, semua tu kan sekadar nak menyedapkan cerita.lol

Then bila aku baca entry dari blog joe ni memang best, haram aku pon terkena prank sekali. pandai betol mamat ni buat cerita. hahah kalau nak baca entry konspirasi fida aisyah boleh baca kat blog izuarimamat ni yang setat dulu, kalau tak aku tak taw pon pasal segala gambar-gambar edit fida tu, macam yang aku kata la ada aku kisah. ngeh3

Tapi kalau ada sesapa nak buat konspirasi siapa J.Love dengan plumpy tootsie sebenarnya? aku berminat nak taw. keh keh keh takde la aku just suka baca entry diorang. apa-apa pon hormati mereka yang nak rahsiakan identiti sebenar daripada dunia blogger. korang baca blog orang sebab nak kenal lebih-lebih dengan blogger tu ke?gile stalker weh,haha aku baca blog orang hanya untuk buat aku gelak dan happy, itu sebab aku suka baca entry yang lawak-lawak yang ringan-ringan. just enjoy your reading okey don't be too damn serious. 

Wah wah wah tengok dah setat speaking british pulak. haha ok yang bawah ni dah lari dari tajuk sebenar entry ni. gua nak ucapkan terima kasih kat alvin sebab gua cilok story dia buat public speaking. hoho jangan marah ekk bro, gua dah cuak  tak taw nak cakap apa tetiba masok blog lu dapat idea pulak(berguna jugak taw blog lu tu). terima kasih juga kepada encik buncit tercinta sebab naikkan semangat gua dengan bagi video lagu hindustan yang ada 2 ekor gajah beromen(motif?), mak dan family serta rakan-rakan yang banyak menyokong gua tak kira di fesbuk mahupon di alam realiti.*waklu

Ohh lagi satu semalam kan gua punya gelabah mak enon sampai masok dewan kuliah tadi pon gua boleh buat refreshment dam dam dada lagi (refreshment untuk hilangkan ngantuk tapi gua buat untuk hilangkan gelabah care tak?). Last-last gua dapat fullmark! keh keh keh sila tepok tangan depan laptop masing-masing oke.
MySpace tepuuuk-tepuuuk semaaaangat!!(dengan gaya pengakap sekolah) oke gua dah setat annoying.(-_-")

 celah mana boleh dapat fullmark pon gua heran. grammar dah la tunggang langgang terbalik terkangkang, gua syak sebab gua pakai cantik sangat kot tadi.*pengsan . Best speaker dapat kat orang lain la, kalau dapat kat gua maw buat kenduri 7 hari 7 malam tanpa henti tu.

oke lepas ni aku akan busy dengan thesis pulak, lepas tu encik buncit nak datang utm, lepas tu viva project  final year, lepas tu raya, lepas tu final exam. hoh time table aku dah bersusun ni tapi study nanti terbarai jugak. hampeh!

entry berterabur harap maaf~

19 comments:

Fifi Rahmat said...

apsal kebanyakkan entry hari neh psl budak fida neh ek. haha. ghiler dull i. xtahu ape2 pun.

hamzah ian said...

kenapa la gua bace habis.. argh..

LadyRye said...

bagi link dia weih..teruja maw taw!

safiyyahosman said...

ahahahahaha...
terbaik!!!:)

eiffel said...

tajok tuh aku rasa xsesuai ngan entry ko yg rojak...huhuhu

beautiful_rose said...

oke2 gua tepuk ni habis semangat da..hohoho terharu tak? =p

zam.enol.arep said...

giler. blanje mcd la ini macam. ;]

DuniakuAbstrak said...

fake identiti

kantoi

hahaha

fullmark?

wah hebat kau

tahniah2

da boleh kawin la ni kan?

hahahahaha

My MiRa said...

alahai marah fida aishah ke...ehehhe


HYE...mira jalan sini..nice blog..^_^

AyuE SurihanyOt said...

fifi..saja la nak memeriahkan dunia blogger..=p


hamzah:: terharu lu baca entry gua sampai habis...lalala~~


lady rye: nanti aku kasik..

AyuE SurihanyOt said...

saffiya:: hehe..bukan mengecam oke ni lahir dr hati aku..=p


eiffel:: saja aku bg rojak..so nnt takde la orang nak letak backlink aku..hahaha

beautiful rose:: terima kasih bebanyak!!=p


zam:: akak dah tak makan mekdi..mekdi kan israel.

ayul: gila celah mana nak kawin plak ni woi!!haha

Frodo Baggins said...

saper fida esah? izuari plak sape? joe wa tau. huahuahua ... okeh wa tinggal dlm gurun.

public speaking ader stry sal coli x weh! kicit hati wa

AyuE SurihanyOt said...

mira:: tak marah fida pon..saje buat entry pasal dia..


frodo:: froddoooooooo...gila rindu weh kat hang...hahahaha berzaman kot hang tak masok blog ni..huh kecik hati...

plumpy.tootsie said...

asal gua dgn jLove je?hellioz lu xnk tau?

btw,
in speech,grammar tak penitng lah syg.nmpk yakin and smooth.tu yg penting.

tahniah weyh!

hiro said...

mereka semua makhluk Allah.

maisyara Pot! Pot! said...

aku kurang kenal siapa fida aisha. T____T

Faizal n Fashitah said...

Fake Identity ekekeke.. anyway, terbaekk!..

Nyze The PumpkinBee said...

baru tau siapa Fida Aisyah..

*memang tak ambik port btol aku ni..
hahaha

*high five!*

J. Abdullah said...

sumpah gua tak tahu cerita. fida tu siapa?

lu nak kenal gua ke? meh sini meh meh.

boyfriend