12.10.10

Entry Comel dari Saya

Telah menjadi lumrah bagi seorang gadis, bila beliau terjumpa barang-barang comel seperti baju comel, henset comel, laki-laki comel (ehh laki-laki bukan barang ye kawan-kawan) pasti akan rasa teruja..Tak terkecuali jugak bagi diri saya..

Bagi memeriahkan lagi suasana blog ini saya pon meng"google" la image dengan menaip perkataan "comel" dan memang ternyata image-image serta figura yang keluar tersangat la comel..

comel kan comel kan?

Dan saya rasa bukan pipi yang gebu serta badan yang tembam sahaja di ambil kira dalam kategori comel tetapi tetek comel pon boleh jua..tak percaya??boleh la google image 'comel', jangan la pulak anda buat-buat tersilap taip 'bogel' sah-sah la keluar maria ozawa bersama colinya...(gambar tidak boleh di upload dalam blogspot kerana dikhuatiri menerima gangguan seksual)

Dan bila ternampak lelaki comel juga saya rasa teruja tapi takde la sampai mahu picit-picit pipi lelaki tersebut, nampak macam kurang manis pulak bila gadis sopan macam saya pegi picit pipi laki-laki..

saya pon tak paham celah mana yang comel, mungkin antena tu..hmmm misteri tak terungkai lah..

Ok berbalik kepada tujuan asal saya menulis entry comel ni..saya rasa mahu guna ikon-ikon comel begini..sudah setahun lebih blogging tetapi baru tahu bagaimana mahu menggunakannya..terima kasih kepada google kerana anda saya tulis entry lari dari tujuan asal...


MySpace ehh saya tersilap tulis entry...


MySpacemaafkan saya...

comel kan..lepas ni saya akan setat pakai ikon-ikon ini..manusia berubah kita pon kenalah berubah..ye dak??

oke dah-dah la tu..aku tengah mamai ni tu yang boleh ter"update" entry..woh kemain lagi ha.. oke bai nak tido mimpi brader pakai henfon ada antena signal...comel sangat taw..marvelous~

23 comments:

zam.enol.arep said...

nenek lokerrrrr!

CERITA LEBAT said...

budak gemuk tu comel gila...yang bawah tu no komen..hahaha

Azwan Azmi said...

kenapa kat celah tu jugak dia nk kepit antenna? Ish comel gilak!

Umie Nadhirah said...

Gambar ke-2 paling comeyy^^

en.Tj said...

stail la uncle 2..
kang nk try gak pkai antena...kah3

kasihkuamiera said...

mmg la trsngt comel entry awk hehheheheh

hentakbelipat said...

kehkeh..comel la pagi2 dah buat cmel..

hamzah ian said...

gua lagi comel kot

*Miss Geli^ said...

ahkak tidak dapat memberi komen yang membina mahupun tidak membina kerana tidak nampak itu gambar gambar


celaka punya opis..sume nak blok

AyuE SurihanyOt said...

comel kan yg fes tu yg second tu no komen...


kak geli..apakata pi google ja gambaq comel...otomatik akak dpt taw gambaq mana yg saya letak dlm blog ni..

gulagulahacks said...

lu comel tak?
hahaha
gatai x?

AyuE SurihanyOt said...

gula2 hacks:haruslah aku kata aku comel weh..ahaha

gatal tu takk...aku tak gatak la...betolll...

Fina Fento said...

dua kali dh hari ni tengok gambar budak comel tu. gambar pakcik comel tu no komen lah. adoi.

Konon-Konon Latifah said...

pakcik antena tu comel tang gigi kot?

gulagulahacks said...

angkat bakul ape kes bhai??
hahaah

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

pic 2nd antena die comel

Al said...

hahahhahahahaha

ak gelak je bace n3 nih..

plumpy.tootsie said...

gmbr dh ckup cute dh.eh,ad lagi satu ciri entri comel.every entri must end up with ur myspace-style own picture.yg ala-ala muncung ke depan tu ha.try lah.ngee~

ROFLMAO.

Linglung said...

pakai benda alah tu jado comel la blog ni.. ye dak?

gua kata dak (geleng kepala)..hahaha

AyuE SurihanyOt said...

latifah:: jawapan anda salah comel kat antena la...hahahaha

gula hacks:: sejak bila pulak aku angkat bakul nih??


plumpy::waahh idea yang bernas..nanti aku try haha...

linglung::ahh lu jeles la tu kan..kalau letak mesti org kate lu gay..kahkahkah

Wan Perlis said...

terlebih comel ni

eiffel said...

-.-"

J. Abdullah said...

-________________________________-

boyfriend