13.10.10

Anak mak tak balik kampung raya ni

Kalau aku tak balik raya haji ni boley tak??

nak siapkan kerja..lagipon cuti seminggu je kan...

Boleh la siapkan thesis lepas tu study untuk final (konon la nak study)...
MySpace

Tapi aku tak bagitaw lagi kat mak aku...

kalau bagitaw ni agak-agak mak aku meraung tak????

rilek oke mak, ayue kat sini sihat-sihat saja, takde la sejuk mana pon sini, panas pon suam-suam..kaktus yang kita beli sama-sama kat cameron highland tu pon hidup lagi...(comel betol beli kaktus dengan mak)

"Mak sabarlah menunggu kepulangan anakmu yang berada diperantauan ini"


Dari bumi KOREA,
Ayue SurihanyOt
MySpace

Aku sebenarnya takdak duit nak balik (berharap sangat abang-abang aku baca)..arghhh apasal la tak cuti sem je terus..ini dah balik kampung berjoget-joget tetiba nak datang UTM balik...walawesss ingat dekat ke Penang dengan Johor..jauh taw tak!!Dah la kena naik bas express gilababipunyalaju...Dah tu tempah tiket bas selayaknya tempah batu nisan sekali...betoltakbetoltak?

Berfikir-fikir nak balik ka tak dan berfikir-fikir kalau aku balik dapat duit raya tak?

Gila tak best la dah besaq ni haram tak dapat duit raya pon....

MySpace

Raya Haji bila haa???bilik aku takdak kalendar la..

yakin ja tulis entry nak balik raya...

untuk mak dan makcik-makcik yang merindui ayu..
salji tak turun lagi kat korea ni..

gaya bergambar macam haram saja tapi aku tetap nak upload...dulik ape aku..hahaha

21 comments:

hamzah ian said...

derhaka.. ciss..

eiffel said...

sumpah camtaek jerk!!!!

tp jauh giler wey, utara-selatan....huhu

AyuE SurihanyOt said...

hamzah:: ngeng..mana ada derhaka..haha


eiffel:: ko ni tak abis2 camtaek kan..haha

hiro said...

sy p rye umah awak ye.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tak pe ko belajo dulu..kang balik sapa nak tuang duit... mak ko ibu yang baik dia paham betul dengan ko

maisyara Pot! Pot! said...

dah posing maut la tu? ngeee^^

zam.enol.arep said...

fuh lembu2 suma abes la rindu nanti.

zam.enol.arep said...

raya haji kat korea mkn apa? vahvi ke?

Bukan Gadis Comel said...

makkkk! Nak balik!!!

ceqJAY said...

17hb kan raye haji? ni pn kena pakse baleq gak.timor-selatan..walaweess~

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

tetiba lu kat korea..bukan smlm kat uganda??

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

tetiba lu kat korea..bukan smlm kat uganda??

GaDis CoMeL said...

penang tang mana?

Tipah said...

I LOVE YOU PENAAAANNGG!!!

eh? xde kene mengena langsung dgn entri kau...

DuniakuAbstrak said...

weh mana gambar kau posing pakai spender dgn coli sahaja d tepi pantai? hahaha

siapkan keje tu sampai siap

baru pk pasal balik

korea la sangat

hahaha

ARC™ said...

ko ni apekahhh
mane ade duit raye time raye ajiii
alah aku raya aidilfitri pun xbalik xde hal lah

J. Abdullah said...

gua dulu, raya puasa pun pernah tak balik. nak save duit. duduk rumah sewa, 1st day raya makan megi, sebab kat luar tak ada kedai bukak nak beli makanan molek sikit.

PS: musykil la gua salji warna brown. gila kotor tempat lu.

AyuE SurihanyOt said...

arc:: tak kira..raya gak kan..raya cina pon aku dpt duit...aku bukan dok oversea mcm kau..aku klu beraya kt utm ni alamatnya beraya dgn foreigner la jawabnya...


jlove:: tu salji selepas panas..ais dah cair..

hentakbelipat said...

yes..jm lepak utm mase raye aji..g caik mane2 kolej buat makan free daging korban

Umie Nadhirah said...

O..kesian -______-

plumpy.tootsie said...

beb,gua bangi-johor kot.bapak amek.lu jeles tak?LOL.

boyfriend