11.10.10

Hujung minggu yang KONONnya busy

Dah lama rasanya tak update entry, you all you all rindu i tak? okey cam gedik nak mampos ini minah..aku tengah sakit kepala ni..nak kata tak cukup tidoq rasanya dah terlebih-lebih pulak aku tidoq kan..Kalau minggu lepas aku tersangatlah bersenang lenang lenggang kangkung tapi minggu ni macam haram pulak busynya...hujung minggu aku dok resah gelisah saja pasal kerja-kerja ni, resah-resah pon tetap tak siap jugak kerja aku.....


Sepertimana yang kita ketahui makan juga dikira sebagai kerja ya..dan kerja makan adalah sesuatu yang kita tak boleh tangguh-tangguh...

Jom pi makan sebelom kepala otak aku ni biul buat assignment yang tak siap-siap...cari enthalpy pon berejam dem sungguh!!!..

14 comments:

hamzah ian said...

gua taktau nak ckp pe

AyuE SurihanyOt said...

takyah cakap hamzah...lu rilek je..tu pon dah buat gua syg lebey kat lu..

zam.enol.arep said...

makan da tdo itu tak tulis pon akan otomatik buat kan?

zam.enol.arep said...

makan da tdo itu tak tulis pon akan otomatik buat kan?

Nadia H. said...

eh bukan ko skrg tgh 30 hari menjadi kurus ke? aha..

gulagulahacks said...

lu amik course ape ni?
interesting,,
haha

fndrocka said...

Kalau nak kira makan..berak..tencing...dan tidio kena kira gak okkay

hiro said...

nanti abes belajar, mak awak nak masuk minang sy bg pihak awak..menci tol..

Umie Nadhirah said...

Garu kepala xde lam list. okayyy..;\

plumpy.tootsie said...

aku nk komen psl nota comel tu boleh?

even how many cut enotes i made,i never get things done as i arranged.bcoz i'm the best procrastinator.

DuniakuAbstrak said...

bgus2 bizi2 pon makan tak d abaikan.. tak bizi pon makan d utamakan, sedih gembira curiga gedik2 walau dlm apa situasi pon ko tetap tak mengabaikan makan.. dem selera gak ko mkn time2 genting dan penuh debaran? best nya..sbb aku tak

Rara Nasiha said...

bosan asyik kena buat asgment je kn?

Peminat Katie Holmes said...

cantik la tulisan.

J. Abdullah said...

gua pun suka buat list. ikut sebijik sebijik dalam list tu, memang tak selalu langsung lah.

boyfriend