6.10.10

Sedang mencari sugar daddy

Hari ni tekanan melampau-lampau, projek final year(PSM) aku tak menjadi-jadi, aku rasa sangat la menyampah-nyampah dan rasa ingin menyumpah-nyumpah..tengok marah sampai semua perkataan mahu digandakan...memang marah-marah sungguh-sungguh ni..

Masalah

Due projek aku bulan depan, lagi sebulan cek mek molek au au oii mana nak buat experimen? mana nak buat thesis?..grrr ni semua sebab barang untuk projek aku tak sampai-sampai lagi..dah tu, nak pi tanya kat stor fakulti memanjang orang takde...Pegi sarapan la pegi jamuan raya la, setiap kali jamuan raya stor tu tutup..jadahnye???(dah la sebulan raya sebulan ada jamuan raya, sebulan ada rumah terbuka,gila la banyak duit admin depa)..aku yg student ni pon tak kalot nak pi jamuan raya bagai tu...kot iye pon nak pegi, take turn la sorang pegi makan sorang jaga stor ini tak! nak jugak dua-dua pegi..haishh tak paham aii aku..sudahnya kat blog ni jugak la aku mengamuk...dem betol

Lepas tu datang pulak satu bala..Fakulti aku buat case study jadah ape entah, nak kena spent masa untuk menatang tu pulak...Buat je la benda tu kat budak 1st year!!yang nak buat eksperimen kat budak final year jugak pehal???dah la kepala sorang-sorang tengah bengong dengan psm lepas tu dengan lab proses control lagi dengan assignment sepah-sepah(ni budak course mate aku je paham)..lepas tu nak kena study pasal case study pulak!!wadahel??

Penyelesaiannya

Oke korang dah nampak kan tekanan yang aku alami...so penyelesaian sementara adalah beli burger king yang tengah buat promosi!beli air je dapat percuma 1 burger dengan harga singgit...murah kan murah kan??lalala so tension punya pasal ai beli 2 biji burger king yang besargedabaktu...

tadi kat burger king terasa macam nampak blogger cun melecun si peti suara...omaigod teruja jap tapi cam segan nak tegur(aku kan pemalu)..kah kah kah..oke tak lawak pon sebenarnya..

sesudah beli burger king sampai 2 bijik kan...(nak jugak bold kan) aku pon balik membawa perut yang besar ini...

balik je hanak ingatkan pasal hostel fee la pulak...(INI ADALAH MASALAH) hanak pon bijak jugak dikala aku tengah kusut masai ni la dia nak ingatkan aku...grrrr


nampak tak status berhutang aku..siap letak kaler merah lagi ala ala warna amaran gitu..duit dalam bank dah macam hidup segan mati tak maw dah..so penyelesaiannya 

aku perlukan sugar daddy tanpa perlu menggadaikan apa-apa yang ada pada diri ini...sekian

harap maklombalas..

22 comments:

hiro said...

tangkap la pok ke sekor..

cik kotak said...

weh, da dpt satu sugar daddy,
kongsi ngan aku naa..hahaha

amoi said...

aku ingatkan JPA is scholar. tak yah bayar balik.

kenapa begini?

AyuE SurihanyOt said...

hiro: pok tu mende??

cik kotak:: mana boley kongsi beb...kongsi aku dapat makan sikit ahh...haha

AyuE SurihanyOt said...

amoi:: jpa tu scholar..cuma dia tak bayar utk hostel fee kami...dia suruh kitorang bayar sendiri sem ni..tak taw nape..tp still guna duit scholar..ngeh3

hamzah ian said...

masalah lu.. masalah gua?? kena cari sugarmami?

AyuE SurihanyOt said...

hamzah:: haha..kena la cari, boley apa weh...ko kan ensem...hakhakhak

nur hidayah isa said...

ooo ada promosi rupenye..patutla si serol tadi ckp makan burger king sampai 2 jugak..hahaha...

aritu pon ada gak nmpk peti suara tu kat dalam lif kp..1 blok ngn kite kalo tak silap...

sabar ye..lagi bape bulan je nak abes belajar...hehee..

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

hai...
sy bapak gula!!

DuniakuAbstrak said...

cet..mana ada sugar dady tanpa perlu menggadai pape..

Nadia H. said...

ehhh nape yuran ko mhal gile?

J. Abdullah said...

lu jangan ngada ngada nak amik sugardaddy gua pulak. mau lu tak sempat grad kang. kahkahkah!

eiffel said...

nadia H :: 1.5k++ tuh mahal ker???

aku amek dip jerk pown 3.5k utk 1 sem...camtaek kan!!!

owh lupa plak, korg kn dak ipta bukan ipts -.-"


ayu :: memandai ko jerk xperlu gadai kn pape kt sugar daddy...lg byk tergadai aderla -.-"

Sumijelly said...

wah....dpt gak yek beli Burger king??
waa........... terlepas la.. semalam.. huhuhuhu


Sumijelly.com

*Miss Geli^ said...

kalu ada sugar daddy yang sanggup sponser tanda adegan2 sx tu tolong promot akak sekali ye?

AyuE SurihanyOt said...

nadia: aku punya yuran tu campur sekali dgn yuran LI...


effiel:: mahal wehh yuran kami..yuran uitm murah je...bongok betol..


miss geli:: kalau dapat saya cakap k..hahha

NAJ HEBAT said...

gua ade byk kenalan.. sume masing-masing ade sugar daddy..

lu mau?

dail delapan-delapan-delapan..


tp lu jgn terkejut.


kalau-kalau daddy lu tak berkaki.

kne potong kot.

p/s: kencing manis..


babai sayang!

Amni said...

Buat la part time ke.. tak banyak tu...=P janagn marah.. hehe

zam.enol.arep said...

gua jpa bayarkan je. konfius.

AyuE SurihanyOt said...

sebab akak kena bayar yuran LI la..ko dah LI ke zam???

mohd Faizol said...

Haii

mohd Faizol said...

Haii

boyfriend